Spoločnosť Bubbleprotection ponúka revolučné poistenie proti

Diskusia ku krátkym správam

Spoločnosť Bubbleprotection ponúka revolučné poistenie proti

Odoslaťod admin 17 Nov 2011 23:08

Diskusia ku krátkej správe: Spoločnosť Bubbleprotection ponúka revolučné poistenie proti "bubble"

So zaujímavú novinkou prišla online spoločnosť z Las Vegas, nazvaná príznačne "BubbleProtection". Tá totiž ponúka niečo ako poistenie pre hráčov proti vypadnutiu na bubble, teda poslednom neplatenom mieste. Hráčom, ktorí si svoj buy-in "poistia" sa bubble pozícia rozšíri z jedného konkrétneho miesta na celých 10% štartového poľa! Ak hráč na jednom z týchto miest vypadne, spoločnosť mu jeho buy-in aj s fee vráti späť na hráčsky účet. Od tejto novinky si sľubujú najmä zníženie variancie pre hráčov. Bubble protection bude dostupné pre všetkých neamerických hráčov v sieťach P****Stars, Party Poker a iPoker.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Spoločnosť Bubbleprotection ponúka revolučné poistenie proti

Odoslaťod haman 18 Nov 2011 05:26

Ja by som prevazil luck factor v prospech skillu nasledovne:
1. poistenie voci suckoutom, lepsie ruka ked je suckoutnuta preflop, tak neprehra cely pot ale len urcitu cast, podla poctu outov, ktore mal super.
2.a ked idu 2 hraci preflop allin a 1 ma par a dalsi overkarty, tak by som vykladal 2 boardy.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod jaroslavG 18 Nov 2011 13:25

Dá sa toto poistenie aplikovať aj na mňa? Hrávam heads up turnaje s buy inom 5-10 usd ? :evil:
jaroslavG

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/5 krát

Odoslaťod sudden 18 Nov 2011 13:48

yes ty kokos toto som potreboval, konecne uz nebudem musiet zahadzovat KK- na bubble :D

obv je to blbost, to poistenie bude EV-

jaroslavG napísal:Dá sa toto poistenie aplikovať aj na mňa? Hrávam heads up turnaje s buy inom 5-10 usd ? :evil:

uplne easy, nepotrebujes ani tu spolocnost, ja ti kazdy 5 dolarovy HU poistim za 5,5 a 10 dolarovy za 10,5, nemusis sa bat uz ziadnych swingov, pojdes stale pomaly dole :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod APminer 18 Nov 2011 14:26

kdyby to nabídli před třemi roky, tak jsem je už zruinoval ... :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!