Súťaž s Concord Card Clubom (pondelok 10.3.)
Počet príspevkov: 43 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Súťaž s Concord Card Clubom (pondelok 10.3.)
Dnes, piatok a sobota
- janco864
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
nedalo by sa nieco spravit s tymito sutazami, ktore mi tak nejak pripominaju internetove debilni kecy holek?
no offence, CCC mam rad, aj pokerportal
paci sa mi ze robite sutaz ale odpovede na vacsinu otazok su silene takze si nemyslim ze niekto z tychto feedbackov robi nejake dalsie kroky
mozno by stalo za to vymysliet nieco ine ako sa citatelia mozu uchadzat o vstupenky na vecerne turnaje
(ak ma nieco napadne, urcite to sem postnem, pisem tento prispevok veeelmi na rychlo)
chapem ze CCC sa tymto sposobom dostava do povedomia, ale forma sa mi zda trosku nevhodna
paci sa mi ze robite sutaz ale odpovede na vacsinu otazok su silene takze si nemyslim ze niekto z tychto feedbackov robi nejake dalsie kroky
mozno by stalo za to vymysliet nieco ine ako sa citatelia mozu uchadzat o vstupenky na vecerne turnaje
(ak ma nieco napadne, urcite to sem postnem, pisem tento prispevok veeelmi na rychlo)
chapem ze CCC sa tymto sposobom dostava do povedomia, ale forma sa mi zda trosku nevhodna
- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
Nahodne cisla pre dnesnych sutaziacich su pridelene, poprosim jedno cislo od 1 do 35
-
admin - Príspevky: 22454
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Dnes vyhrava Ivo , nahodne pridelene cisla najdete tu => https://unsee.cc/tesiro/
Poprosime vyhercu aby nam poslal svoje meno na support@pokerportal.sk, aby sme ho mohli nahlasit do CCC.
Gratulujeme.
Ano, mas pravdu, pracujeme na tom a od zajtra (na 95%) to bude fungovat troska inak
Poprosime vyhercu aby nam poslal svoje meno na support@pokerportal.sk, aby sme ho mohli nahlasit do CCC.
Gratulujeme.
spooky napísal:nedalo by sa nieco spravit s tymito sutazami, ktore mi tak nejak pripominaju internetove debilni kecy holek?
Ano, mas pravdu, pracujeme na tom a od zajtra (na 95%) to bude fungovat troska inak
-
admin - Príspevky: 22454
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Počet príspevkov: 43 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.