Dnes súťažime o €25 vstupenku na €3,000 GTD turnaj 1xR / 1x re-entry. Súťažná otázka znie: Chceli by ste mať sedenia s vedením Concord Card Clubu Bratislava, kde by ste sa ich pýtali na otázky, prípadne by ste im navrhli vylepšenia?
Súťaž s Concord Card Clubom
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Súťaž s Concord Card Clubom
Diskusia ku krátkej správe: Súťaž s Concord Card Clubom
Dnes súťažime o €25 vstupenku na €3,000 GTD turnaj 1xR / 1x re-entry. Súťažná otázka znie: Chceli by ste mať sedenia s vedením Concord Card Clubu Bratislava, kde by ste sa ich pýtali na otázky, prípadne by ste im navrhli vylepšenia?
-
admin - Príspevky: 22455
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Súťaž s Concord Card Clubom
Samozrejme
- Volod777ja
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
prislo by tam malo ludi. ale v pripade prilakania vacsieho mnozstva ludi by to bola zaujimava diskusia´. a pokiual viem, jozo je k otvoreny k diskusii anytime.
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
jasne...
- tzoli90
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/7 krát
tak urcite:)
- dejvo21
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/4 krát
asi ano, aj ked neviem momentalne ake vylepsenia by som im navrhol:)
- cumiZgumy
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
tak mne osobne nechybaju...
- lunochod99
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Nemyslím si, že je potrebné teraz niečo preberať s majiteľmi.
a k vylepšeniam, jediné čo ma napadá sú nejaké package kvalifikácie na turnaje typu Eureka a pod. (turnaje s BI okolo 1k + cca 500eur na cestovné výdavky)
o 2 mesiace je eureka praha BI 1000+100 a na cestu stačí 100eur + hotel na týždeň = +-1,5k eur package...:-)
obsluha, prístup, parkovanie, dealery, turnaje sú fajn, som nefajčiar - ale nebolo to také zlé (aj keď mať vždy po 3 leveloch/hodine fajčiarsku pauzu 5 minútovú (ala krátky break) by som privítal=nefajčiarsky klub by bol)...
a k vylepšeniam, jediné čo ma napadá sú nejaké package kvalifikácie na turnaje typu Eureka a pod. (turnaje s BI okolo 1k + cca 500eur na cestovné výdavky)
o 2 mesiace je eureka praha BI 1000+100 a na cestu stačí 100eur + hotel na týždeň = +-1,5k eur package...:-)
obsluha, prístup, parkovanie, dealery, turnaje sú fajn, som nefajčiar - ale nebolo to také zlé (aj keď mať vždy po 3 leveloch/hodine fajčiarsku pauzu 5 minútovú (ala krátky break) by som privítal=nefajčiarsky klub by bol)...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 15 hostí.