Súťaže o vstupenky na live turnaje po novom

Diskusia ku krátkym správam

Súťaže o vstupenky na live turnaje po novom

Odoslaťod admin 12 Mar 2014 09:00

Diskusia ku krátkej správe: Súťaže o vstupenky na live turnaje po novom

Už nejaký čas môžete na PokerPortali takmer každý deň súťažiť o vstupenku na živý turnaj v Concord Card Clube. Rozhodli sme sa túto súťaž trošku inovovať a od dnes sa už nebude súťažiť v krátkych správach, ale priamo na stánke venovanej vždy dennej súťaži.

Veríme, že sa nám podarí týchto súťaží podarí pre vás pripraviť aj viac ako jednu za deň a možno aj z iných miest ako Bratislavy.

Súťaž je jenoduchá, stačí v daný deň správne odpovedať na jednoduchú otázku, na ktorú ľahko nájdete odpoveď či už na stránke klubu, ktorý súťaž sponzoruje, alebo na PokerPortali. Zo všetkých správnych odpovedí sa vždy v deň súťaže automaticky o 17:00 vyžrebuje náhodný výherca a ten získa cenu, ktorá je do súťaže poskytnutá (spravidla to býva vstupenka na turnaj ktorý sa hrá v deň súťaže).

Zoznam dostupných súťaží na daný deň sa bude nachádzať pod sekciou krátke správy na homepage (ak je pre konkrétny deň nejaká súťaž dostupná).

Držíme palce :)

Ak máte nejaké otázky ohľadom súťaží, stačí sa opýtať...

Za tento príspevok od admin poďakovali - 2:
202mateo202, swain
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Súťaže o vstupenky na live turnaje po novom

Odoslaťod swain 12 Mar 2014 09:21

a výsledky budu potom kde uverejnené ?
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod T0mmiG 12 Mar 2014 09:47

Chcem sa opytat ke budu vysledky sutaze uverejnene a ze co myslite menom....realne meno ale NICK pod akym vystupujem tu alebo alebo NICK pod akym hravam Live turnaje ? A tiez sa chcem opytat ..email nepotrebujete na kontaktovanie vyhercu ?

Dakujem za informacie :poklona:
T0mmiG

Založený: Dec 2013
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod admin 12 Mar 2014 09:49

Vysledky budu na tej istej stranke ako sa hlasuje, o 17:00 sa hlasovanie uzavrie a zobrazi sa vitaz sutaze (vyzrebovany automaticky zo vsetkych spravnych odpovedi). Na vysledky sa bude dat prekliknut z homepage v den sutaze do 20:30 (ten isty odkaz ako je teraz odkaz na sutaz)
Obrázok používateľa
admin

Odoslaťod admin 12 Mar 2014 09:51

T0mmiG napísal:Chcem sa opytat ke budu vysledky sutaze uverejnene a ze co myslite menom....realne meno ale NICK pod akym vystupujem tu alebo alebo NICK pod akym hravam Live turnaje ? A tiez sa chcem opytat ..email nepotrebujete na kontaktovanie vyhercu ?

Dakujem za informacie :poklona:

Meno je vase realne meno ktore je na doklade totoznosti, meno vyhercu sa potom automaticky posiela do klubu. Email nepotrebujeme, pretoze meno vyhercu bude nahlasene do klubu automaticky, podla toho mena oni v klube budu vediet kto vyhral, meno sa nikde inde nezverejnuje.
Obrázok používateľa
admin

Odoslaťod T0mmiG 12 Mar 2014 09:53

Dakujem :good:
T0mmiG

Založený: Dec 2013
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod Volod777ja 12 Mar 2014 09:54

spooky napísal:
nedalo by sa nieco spravit s tymito sutazami, ktore mi tak nejak pripominaju internetove debilni kecy holek?

no offence, CCC mam rad, aj pokerportal

paci sa mi ze robite sutaz ale odpovede na vacsinu otazok su silene takze si nemyslim ze niekto z tychto feedbackov robi nejake dalsie kroky

mozno by stalo za to vymysliet nieco ine ako sa citatelia mozu uchadzat o vstupenky na vecerne turnaje
(ak ma nieco napadne, urcite to sem postnem, pisem tento prispevok veeelmi na rychlo)

chapem ze CCC sa tymto sposobom dostava do povedomia, ale forma sa mi zda trosku nevhodna

Daj nejaký debilný kec !
Volod777ja

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod admin 12 Mar 2014 13:23

Doplnili sme do sutaze pocet a zoznam sutaziacich (v pracom stlpci na stranke sutaze pod pravidlami)
Obrázok používateľa
admin

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!