Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

Diskusia ku krátkym správam

Re: Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

Odoslaťod 5oK 21 Jan 2012 02:45

Ceasears napísal:Ma s tym niekto skusenost? Lebo ja som pocul,ze ak si niekto vklada peniaze priamo cez banku,tak v buducnosti by mohol mat problem pri ziadani uveru,kedze si posielate peniaze na hazard...

no pri žiadaní úveru prihliada banka na všeličo, ale to kam si posielaš peniaze by mala byť tvoja vec, a na to by ti banka pri žiadosti nemala prihliadať... pracoval som v banke pár rokov a pri žiadosti o úver sa na to kam si klient posiela peniaze vôbec neprihliadalo...
fungovalo to tak v jednej, asi to bude podobne aj v ostatných... ale mohlo sa to samozrejme časom zmeniť...

ale najpraktickejšie mi tiež príde vkladať aj vyberať cez platobnú kartu...

Za tento príspevok od 5oK poďakovali :
Ceasears
5oK

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod pokpleja 30 Jan 2012 22:41

vcera mi mila pani zo supportu oznamila, ze cez TrustPay sa daju peniaze len vkladat, nie vyberat.. bol som v tom, ze to funguje obojstranne :) skoda
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod D21 11 Jún 2013 23:02

čaute,

Vie mi niekto poradiť ako je to s posielaním penazí na bankový účet? Pravidelne cashautujem okolo 500€, koľko a ako často si možem pravidelne posielať aby mi raz nezaklopala danová kontrola? má stým niekto skússenosti? dik..

D21
D21

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod Sedricek 17 Aug 2013 19:06

Dobry den prajem,
prosim vas pekne daju sa vybrat peniaze z P****Stars cez kreditnu kartu?? lebo nejak tam tuto moznost nevidim a teraz neviem ako mam vybrat peniaze :( dakujem za pomoc
Sedricek

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!