Vyspovedali sme víťaza DOXXbet Poker Tour

Diskusia ku krátkym správam

Vyspovedali sme víťaza DOXXbet Poker Tour

Odoslaťod admin 15 Apr 2010 02:02

Diskusia ku krátkej správe: Vyspovedali sme víťaza DOXXbet Poker Tour

Po turnaji sme sa víťaza prvého DOXXbet Poker Tour Igora “demon” Panáka spýtali niekoľko otázok. Tu sú jeho odpovede:

Pokerportal: Keď sa hralo na dvoch stoloch, patril si medzi shortstacky. Kedy si začal veriť, že to dotiahneš na vítazstvo?
Igor “demon” Panák: Asi až na finálovom stole, keď som dostal prvý walk s JJ. Niekto by sa bol vytočil, že nedostal akciu. Ja som si povedal nevadí, teraz to už pôjde.

Pokerportal: Na finálovom stole si následne zažil celkom pekný hot-run. Stavajú sa ti podobné veci často?
Igor “demon” Panák: No, podobná vec sa mi stala na turnaji týždeň predtým. Nemôžem povedať že sa mi to deje často, ale mám s tým už pár skúseností. :)

Pokerportal: Máš v pláne v blízkom období navštíviť nejaký väčší turnaj, alebo všetko po starom? Teda pravidelné turnaje v Golden Vegas.
Igor “demon” Panák: Vegas mám rád, je to najlepšia pokrová herňa v Bratislave. Mám v pláne hrať pokrový festival v máji. Teším sa hlavne na PLO event a budúce Doxx turnaje.

Pokerportal: Ak niekoho chceš pozdraviť, prípadne sa niekomu poďakovať ...
Igor “demon” Panák: Chcem sa poďakovať luďom čo mi držali palce a zároveň vegas dealerom za profesionálny prístup.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!