Turnaje / freerolly
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Turnaje / freerolly
Caute, preco dnes v lobby nevidim moj oblubeny pokerportal freeroll? Uz ste s nimi skoncili? Nikde som nevidel ziadnu informaciu. Dufam, ze sa tam este zobrazi.
- landa321
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ladbrokes
landa321 napísal:Caute, preco dnes v lobby nevidim moj oblubeny pokerportal freeroll? Uz ste s nimi skoncili? Nikde som nevidel ziadnu informaciu. Dufam, ze sa tam este zobrazi.
Zial nebol o tento turnaj velky zaujem, od buduceho tyzdna prejdeme na novy format, info coskoro, dnes turnaj nebude...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vsak prave preto bol moj oblubeny, dalo sa tam lahko vyhrat
Ale chapem...
Ale chapem...
- landa321
- Založený: Apr 2009
Ladbrokes Teams
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... ionship-o-€40000
nezakladam team, jen si myslim, ze bych mohl zahrat ... podminka je, ze najdu prihlasovaci udaje do herny (kdysy davno jsem se tam regnul) ... pripadne se tam regne moja draha polovicka a jedeeeem
nezakladam team, jen si myslim, ze bych mohl zahrat ... podminka je, ze najdu prihlasovaci udaje do herny (kdysy davno jsem se tam regnul) ... pripadne se tam regne moja draha polovicka a jedeeeem
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
tie BI su na moj vkus velke...ale mozno by som to skusil napriklad prve 3 turnaje.. pokial nas tym bude na tom dobre tak kludne pokracovat dalej... chcelo by to trafit hned prvy turnaj:-D aby som mal n BI a je vybavene...
takze kludne by som zalozil tim, ale vravim skusme prve 3 turnaje napr. mozno i duklaak by do toho siel...
takze kludne by som zalozil tim, ale vravim skusme prve 3 turnaje napr. mozno i duklaak by do toho siel...
- puncel
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
pokud by jste někdo zakládal tým a hledal hráče, tak se rád přidám
- dilelen
- Založený: Jan 2010
zalozim team, ak sa mi prihlasia traja hraci, ktory to budu brat aspon ako tak vazne a daju cestne vyhlasenie, ze sa budu snazit odohrat vsetky turnaje . Chcel by som totiz ten balik na WSOP .... V ladbrokers sice este nie som registrovany ale spravil by som to cez vikend. Moje vysledky v mtt mate moznost vidiet v mojom blogu. Hlaste sa mi v SS, ak nie ste na fore aktivni tak mi napiste ako ste na tom v pokri nejake vysledky a pod. Apminer ak ty teda chces, tak Ta beriem do teamu vsetkymi desiatimi . SS mozete posielat do nedele rana. Poobede vytvorim team .
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
celkom zaujimavo to vyzera,keby to chcel niekto so mnou skusit napiste mi pm
podmienky:winning player v low bi mtts,bude to hrat zodpovedne a vsetky turnaje a nerobi mu problem dat v tych rebuy turnajoch 5-7 rebuys
podmienky:winning player v low bi mtts,bude to hrat zodpovedne a vsetky turnaje a nerobi mu problem dat v tych rebuy turnajoch 5-7 rebuys
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
zaujimave...zeby som aj ja skusil zahrat..?
Casy celkom vyhovuju
Casy celkom vyhovuju
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Aj ja chceeeeeeeem!!!
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.