LuckyAcePoker
to admin
chtel jsem udelat deposit z Moneybookers, ale opakovane mi nelze napsat moji MB adresu v nabidce "cashier" (mam jinou mailovou adresu na MB a jinou v herne).
Uz jsem to konzultoval s online support, ale rekli mi, ze je najaky problem s MB a ted (vcera) mi to zase neslo
Uz jsem to konzultoval s online support, ale rekli mi, ze je najaky problem s MB a ted (vcera) mi to zase neslo
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: to admin
na jeden moneybookers ucet si muzes zaregistrovat vic mailu, pridani dalsiho mailu trva
minutku
minutku
- balak55
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: to admin
ach ty admin :)
no, moznosti je viac co sa tyka problemu s MB, tam si totiz mozes pridat k jednemu MB uctu az 5 roznych emailov, takze ak ich tam nemas este 5, tak si pridaj ten co si pouzil v herni, prepni si ho na aktivny a skus potom depozit, to by nemal byt problem.
Co sa tyka tej freeroll ligy, tak obavam sa ze to je problem, oni tam v tej herni totiz nemaju turnaje na hesla a inak sa to nedalo spravit (bez toho aby tam prislo kvantum rumunov a franzuzov).
PS: mozem zmazat tu druhu temu co si vytvoril? s rovnakym nazvom ako je tato.
no, moznosti je viac co sa tyka problemu s MB, tam si totiz mozes pridat k jednemu MB uctu az 5 roznych emailov, takze ak ich tam nemas este 5, tak si pridaj ten co si pouzil v herni, prepni si ho na aktivny a skus potom depozit, to by nemal byt problem.
Co sa tyka tej freeroll ligy, tak obavam sa ze to je problem, oni tam v tej herni totiz nemaju turnaje na hesla a inak sa to nedalo spravit (bez toho aby tam prislo kvantum rumunov a franzuzov).
PS: mozem zmazat tu druhu temu co si vytvoril? s rovnakym nazvom ako je tato.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: to admin
vymaz mne ;-) :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.