Idem do Aruby
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: keso26
:) ..najshodnejsiu cestu nepoznam, kazdemu vyhovuje nieco ine, mne najviac ak nejde o turbo a supersat je dost deep s 15min. levelmi, kde postupuje 1/10, take sa hraju napriklad na SJ. Nemam rad tie, kde je postupuje 1/30 napriklad aj ked do tych je jednoduchsie sa prebojovat, pretoze su o dost lacnejsie.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
drzime palce
potom daj vediet, ako si dopadol :-)
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Idem do Aruby
RYBÁR !!! vitaj spat !
..kuuurnik sopa, ako si dopadol v Arube ?..kde je nejaky report ?..kde su nejake fotky ?..ale sup sup spravit nejaky blog/thread, ved sme tu vsetci na to slintali a tesili sa na to ..a nezabudni na fotky dealeriek, ktore sa mimo dealovania topless slnili na zlatistej karibskej plazi
..kuuurnik sopa, ako si dopadol v Arube ?..kde je nejaky report ?..kde su nejake fotky ?..ale sup sup spravit nejaky blog/thread, ved sme tu vsetci na to slintali a tesili sa na to ..a nezabudni na fotky dealeriek, ktore sa mimo dealovania topless slnili na zlatistej karibskej plazi
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dieru do sveta som neurobil skoncil som 180 z cca 530. Na druhej strane to bola prva a zatial jedina skusenost so zivym pokrom takze z tohto pohladu to nebolo az tak zle. Ale ako dovolenka to bolo super.
Chcem si zalozit blog (videl som, ze teraz je to IN ), takze tam dam nejake foto. Verim, ze ma vasa kritika posunie dalej.
Chcem si zalozit blog (videl som, ze teraz je to IN ), takze tam dam nejake foto. Verim, ze ma vasa kritika posunie dalej.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-ok takze trochu kritiky:najprv,som rad,ze si sa vyjadril k tym partiam,lebo v poslednej dobe to znacne upada,ludia tam hadzu nechutne badbeaty,k comu staci len napisat,bol to idiot,tahral si dobre pokracuj...,cest vynimkam
-ku kritike,zda sa,ze to beries moc matematicky,ale live poker je trochu iny ako online(hral som CG live uz 2x!!!! ),tam je bezne,ze na NL 400 si 3-4 hraci pozru flop za 16-24 euro,co online samozrejme neexistuje,podla tych vasich software by bol kazdy mega ,tu o nieco viac vystupuje do popredia psychologia,a aj vysky stavok su ine,nie je to 1/2 potu 3/4 potu,ale casto napr.20,20 20 a podobne,aspon s tym co som sa ja stretol
-napr.k tej matike,yegon napisal,ze v tej partii kde som neuspesne a zle bluffoval bol call na riveri matematicky v poriadku,ale ja som vedel,ze nemozem byt vpredu,predsa nebude 3x vsadzat s niecim co bijem,cize napriek neviemako vyhodnym pot odds to mal byt FOLD
-ku kritike,zda sa,ze to beries moc matematicky,ale live poker je trochu iny ako online(hral som CG live uz 2x!!!! ),tam je bezne,ze na NL 400 si 3-4 hraci pozru flop za 16-24 euro,co online samozrejme neexistuje,podla tych vasich software by bol kazdy mega ,tu o nieco viac vystupuje do popredia psychologia,a aj vysky stavok su ine,nie je to 1/2 potu 3/4 potu,ale casto napr.20,20 20 a podobne,aspon s tym co som sa ja stretol
-napr.k tej matike,yegon napisal,ze v tej partii kde som neuspesne a zle bluffoval bol call na riveri matematicky v poriadku,ale ja som vedel,ze nemozem byt vpredu,predsa nebude 3x vsadzat s niecim co bijem,cize napriek neviemako vyhodnym pot odds to mal byt FOLD
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
je mi jasne, ze live je uplne iny ako online. Co sa tyka tej matiky tak pri hre pracujem iba s pot odds, ktore si porovnavam napr. s odds ze mi pride flush. To je myslim, zaklad pre kazdeho dobreho hraca.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Moje pokrové výsledky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.