prijemny den
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
prijemny den
vdaka U***et za prostredie plne fishiek
vsetko je samozrejme v EURach
vsetko je samozrejme v EURach
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: prijemny den
ty moooj tiket a to som sa sem chystal dat svoj dnesny potesujuci upswing na NL25, 150$ na 1000 hands aj skrz 2 moje total dementne prehrane buy iny a jeden superov uluckovany..ale tusim radsej drzim hubu
grats, nice
grats, nice
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nice ..grats kamo
..mozem par technickych otazok ?..uz som sa sice pytal mysaka, tiez grindil na uni, ale chcem sa spytat :
1. kolko stolov tablujes
2. kaskadujes alebo tajlujes (z vlastnych skusenosti viem, ze sa tam strasne zle kaskaduje)
3. hras na tych ministoloch alebo normal size
4. si spokojny s HM ?
..dopredu dakujem za vycerpavajuce odpovede Pytam sa preto, ze ja tam mam nejakych 120e a hravam tam NL20 len tak zo zabavy po obede z casu na cas a je to tam naozaj rybnik ako svet a chcel by som tieto vody brazdit trochu viac, zatial fungujem na tych "normal size" stoloch s PT2+HUD no a to nie je bohvieco.
..mozem par technickych otazok ?..uz som sa sice pytal mysaka, tiez grindil na uni, ale chcem sa spytat :
1. kolko stolov tablujes
2. kaskadujes alebo tajlujes (z vlastnych skusenosti viem, ze sa tam strasne zle kaskaduje)
4. si spokojny s HM ?
..dopredu dakujem za vycerpavajuce odpovede Pytam sa preto, ze ja tam mam nejakych 120e a hravam tam NL20 len tak zo zabavy po obede z casu na cas a je to tam naozaj rybnik ako svet a chcel by som tieto vody brazdit trochu viac, zatial fungujem na tych "normal size" stoloch s PT2+HUD no a to nie je bohvieco.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:nice ..grats kamo
1. kolko stolov tablujes
4. si spokojny s HM ?
1. hram 2-3 stoly naraz, niekedy sedim na 4-5tich ale to len kym sa mi zobrazia stats preto aby som sa rozhodol ktore z nich si necham. Vacsinou hram 3 - snazim sa sustredit na hru a pracovat na sebe a pri vacsom pocte stolov uz hram automaticky a nie podla readu
2. obv s 3 stolmi tile
3. normal size
4. ultra mega top spokojny
-
tucniak napísal:ty moooj tiket a to som sa sem chystal dat svoj dnesny potesujuci upswing na NL25, 150$ na 1000 hands aj skrz 2 moje total dementne prehrane buy iny a jeden superov uluckovany..ale tusim radsej drzim hubu
grats, nice
150USD na NL25 je super clovece gratulaaciooo
-
grats,ja sa nemam cim velmi chvalit,okrem toho,ze vcera mi Barcelona trochu ozdravila moj br
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
aka barcelona?
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dnes bol vseobecne asi nejaky fishy day, mne sa podarilo to iste co yegonovi, aj ked iba v usd
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Yegon akym sposobom si platil za HM? Dajak som tam nenasiel moneybookers, neteller som sa docital, ze pre slovakov nejde a site transfer z fulltiltu tak isto nie, cize mi ostava iba paypal?. Chcel som si kupit PT3 ale furt vaham, cez ten 15 dnovy trial som si HM moc nevyskusal lebo som na to zabudol, pamatam sa len, ze sa mi dajak nezdalo trackovanie sng a na PT3 som si uz zvykol. Rad by som daco univerzalne na sng aj cash. Predpokladam, ze aj dataminujes...s akym softom na U***et? Mam odskusany len spadeeye na fulltilte.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
pt3 je hnoj - aj sngcka sa mi tam naprd nahadzovali, neviem ci to bolo tym ze boli z ipokru ale nevedel mi automaticky nahodit ceny a umiestnenia, musel som to pre kazde robit rucne. Mozno to uz medzitym opravili. HM som zatial na turnaje a sng vobec nepouzival ( lebo odkedy som ho kupil som ziadne nehral ) takze neviem ako to tam je
neviem ako som to platil asi kreditkou
teraz uz nedataminujem lebo mam na vsetkych nejake cisla takze to nieje potrebne, ale ked som zacinal na NL200 tak som si proste otvoril 10 stolov (viac ich aj tak vacsinou nebezi) a nechal som to importovat
neviem ako som to platil asi kreditkou
teraz uz nedataminujem lebo mam na vsetkych nejake cisla takze to nieje potrebne, ale ked som zacinal na NL200 tak som si proste otvoril 10 stolov (viac ich aj tak vacsinou nebezi) a nechal som to importovat
-
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Moje pokrové výsledky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.