Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2009 16:27

yegon napísal:
inak som videl dvdrip filmu 2012 solidna parodia s peknymi efektami :)

akurat vcera som to mal pustene....efekty ok....ale to ti vam bola strasna kravina....normalne som to ani nedopozeral :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod somNula 15 Dec 2009 17:43

2012 - normalne zasnem ze to dokazu aj pustit do kin, alebo ludia su uz ozaj na takej primitivnej urovni ze to dokazu pozerat a verit tomu? Vid. amici a ich uroven ... za tento film si davam velky cierny bod na celo, ako error roku 2009, ze som na tom vobec bol v kine!

surrogates je celkom fit, znova som pozeral vcera hangover, to je pani komedia!

a snad ma nesklame avatar, vo stvrtok na to idem, ovsem prve sklamanie (ale odpustim) je slovensky dabing ...
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nelz0n 15 Dec 2009 17:51

dzejkej napísal:Aaaaaaaaa, vcera bol posledny diel 4. serie Dextera ... sickest ending ever IMO.

Inak, kto nepozna, nech stiahne - je to zaujimava vec :).

do osmej rano som pozeral druhu polovicu tretej serie, uz sa tesim na stvrtu, ale musim uznat ze tretia bola najslabsia zatial, co by sa malo podla vsetkych mne dostupnych informacie v stvorke zmenit ...

bacha SPOILER: totalna kravina podla mna je ze ked jeho foter zistil ze dexter je nieco ako zavisly na zabijani tak mu poradil ze nech killuje len tych co si to zsaluzia....imo jedno velke lol ...inak super serial.....

ono to je cele trosku zlozitejsie a suvislosti sa postupne odhaluju
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod yegon 15 Dec 2009 18:46

dexter je to o tom masovom vrahovi/vysetrovatelovi? ak ano tak to som nezvladol dopozerat ani prvy diel :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 15 Dec 2009 18:47

somNula napísal:2012 - normalne zasnem ze to dokazu aj pustit do kin,

nestacili ti ukazky aby si vedel o com to bude? ja som si stiahol dvdrip a bral som to ako haluznu komediu a z toho pohladu to bolo zabavne
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 15 Dec 2009 18:59

yegon napísal:dexter je to o tom masovom vrahovi/vysetrovatelovi? ak ano tak to som nezvladol dopozerat ani prvy diel :)

Ani ja, ale po mesiaci som ho dopozeral, pustil dalsi, dalsi a dalsi :-D. Ono je to dost sok, ale ked si zvyknes na znacne divny typ hlavneho hrdinu, tak sa to zacne slusne rozbiehat. Po pozreti vsetkych dielov si myslim, ze serial nema chybu :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod w4444x 15 Dec 2009 19:17

boze yegon ty si cista buzna ... paci sa ti twilight a najlepsi serial vsetkych cias ktory nema konkurencie v tom zanri nie .. wtf :)
Obrázok
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 15 Dec 2009 19:34

tak ako sorry ale naozaj netuzim pozerat serialy o ludoch rozrezanych na 64 casti s kompletne odsatou krvou :)

cize asi to bude tym ze mne sa nepaci zaner ako taky a na poradi v ramci neho mi uz teda nezalezi vobec
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod somNula 15 Dec 2009 19:45

yegon napísal:
somNula napísal:2012 - normalne zasnem ze to dokazu aj pustit do kin,

nestacili ti ukazky aby si vedel o com to bude? ja som si stiahol dvdrip a bral som to ako haluznu komediu a z toho pohladu to bolo zabavne

a to ako v ukazkach boli tie total unreal veci, ktore mi znechutili cely film az som sa na tom musel smiat? ak ty povazujes film za haluznu komediu, kde manik odblokuje so synom dake ozubene koliesko v arche, ktora ma 100k ludi (sice tam ich bolo viac ze?), alebo ujo, ktory sedel v lietadle snad 2hy krat preleti ponad 10 padajucich mrakodrapov a este sa aj smeje pri tom aky je dobry a potom by som mohol pokracovat tak sorry... v tom filme mali byt seci mrtvy uz v 20tej minute mozno a ne tam sa trapit 2,5 hodiny.

a priznavam, nevidel som detailne kazdy trailer, siel som na to len z jedneho hladiska, vykreslenie 2012, ktora sa mi aj tak zda trocha prehnana...
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2009 19:51

nelz0n napísal:ono to je cele trosku zlozitejsie a suvislosti sa postupne odhaluju

...tak to sa snad aj pustim do dalsich serii..... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!