tarnsformers 3 3D - je to pekne ale tretikrat to uz nudilo a megan fox taaaaaaaaak chybala x-men: first class - perfektne, asi naj film co som tento rok videl. the onion movie - je to vlastne taky sled vtipnych (skor trapnych) scenok v podobe televiznych reportazi stanice tv onion. Pomerne trapna zalezitost ale pista seagal aka cockpuncher rulez Adjustment bureau - romanticke/sci-fi s mattom damonom celkom pobavilo Limitless - tiez velmi dobra oddychovka ale s koncom za ktory by si scenarista zasluzil pastou do tvare
zacal som pozeravat akty x pekne od prvej serie....vsetky serie si urcite nepozriem ale minimalne prvych 4-5 serii urcite
no a este trailer k pokracovaniu/remake/prequelu ci comu k filmu planeta opic - bojim sa ze to bude sracka ale tajne dufam v prekvapenie....od druhej minuty epic hudba !!!
tf 3 som videl aj ja som nenarocny divak a hlavne ma ten film bavi kvoli efektom a jedno s druhym take podla mna dobre zakoncili trilogiu ... ale s tou megan suhlasim ta neviem ako sa vola sice celkom v pohode ale nieco jej chybalo
Skalni urcite vedia, ale inak vysiel prvy "velavravny" teaser na noveho Temneho rytiera rok pred premierou. Ja som do tejto serie uplne zazraty a tesim sa na to, Nolan je zarukou kvality.
vcera som pozeral horor rec2. Jednotka sa mi dost pacila a dvojka tiez nesklamala. Bola viac akcnejsia ale aj tak dost dobre. Pekne atmoska vecer v posteli, vsade tma, normalne som sa aj bal