fotograf - treba vidiet
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: fotograf - treba vidiet
no co pani videl uz niekto nieco z toho serialu od Art Wolfa?
osobne doporucujem vsetky diely z juznej ameriky
moj osobny favorit je "Patagonia, Torres del Paine"
osobne doporucujem vsetky diely z juznej ameriky
moj osobny favorit je "Patagonia, Torres del Paine"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yo, je to paradne. Dik za super tip. Ja som si s frajerkou pozrel zatial iba Kenya - Masai Mara a ostatne rychlo prebehol. Posledne dni nejak nic nestiham ..a dalsi dovod je ten, ze na XP mi to v pohode ficalo, ale na Viste mam nejaky problem s kodekom a nejde mi zvuk ..nevies nahodou co s tym a aky kodek by som mal stiahnut ? Ked sa mi to podari rozbehat, hned sa vrhnem aj na ostatne casti. Ten chlapik je vazne borec.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
aj ja chcem ist, zeberte ma, bude sranda
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nevim ja pouzivam nejaky standardny vista codecs pack
-
pozeral som to a zvuk tam ide cez AC3Filter - to urcite mas nainstalovane, omrkni konfiguraciu, pamatam sa ze tam boli pozaskrtavane nejake sprostosti defaultne, tu mas screenshoty okien ktore ak sa spravne pamatam su podstatne
-
mne to tiez slape na viste na default
kukol som zatial ten Bhutan a je to fakt nice
kukol som zatial ten Bhutan a je to fakt nice
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
yegon napísal:pozeral som to a zvuk tam ide cez AC3Filter - to urcite mas nainstalovane, omrkni konfiguraciu, pamatam sa ze tam boli pozaskrtavane nejake sprostosti defaultne, tu mas screenshoty okien ktore ak sa spravne pamatam su podstatne
dik yegon, hehe predstav si, ze ja som normalne nemal v NB nainstalovany AC3 filter..lol, cudne. No ale stiahol som to a teraz to uz v pohodicke slape. Defaultne mam vsetko rovnako nastavene, rozdiel je len v tom, ze v "use AC3 filter for:" mam zaskrtnute vsetko a Ty len AC3, DTS a DVD.
Inak, je to tak potichsie nahrate, alebo je to len u mna ..mam zvuk v ovladacoch aj v mediaplayeri na max. a zda sa mi to take tichsie ako ine videa co mam.
-
ja to mam v pohode, skus sa pohrat v tom ac3 filtri este tam sa da aj nastavit hlasitost, pripadne pozri ci to nemas zapnute na nejaky 5+1 zvuk alebo nieco podobne exoticke
-
nadhera - http://www.lordhowe.com.au/image-gallery
edit: neviem, preco nefunguje link, treba kliknut na citovat a copy/pastnut do noveho okna
edit TuKE: lebo si telátko
edit2:: a co klokan poriesil tou zmenou linku ? (teda okrem toho, ze ten predchadzajuci bol dlhsi a na copy/past trebalo byt prihlaseny) ..na preklik to ani takto nefunguje, este vcera som to riesil aj s vladom
edit: neviem, preco nefunguje link, treba kliknut na citovat a copy/pastnut do noveho okna
edit TuKE: lebo si telátko
edit2:: a co klokan poriesil tou zmenou linku ? (teda okrem toho, ze ten predchadzajuci bol dlhsi a na copy/past trebalo byt prihlaseny) ..na preklik to ani takto nefunguje, este vcera som to riesil aj s vladom
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.