Kurzové sázení zdarma
Re: Expekt
F1 si dam aj ja - cant lose :) , mam rad tieto stavky od expektu, mne ako byvalemu a teraz obcasnemu tiperovi tento topic vyhovuje, len tak dalej AC, tentokrat som na strane rumuna vegetariana :-D ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Expekt
keso, ses nejak rozepsal po ranu :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Expekt
:-D ..no neviem ako u vas, ale ja uz obedujem :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: Expekt
APiku, obavam se, ze v pokeru to taky neni zdaleka jen ve Tvych rukou :-) Zalezi na spouste dalsich okolnosti - nejen na souperi, ale i na kartach a riveru zejmena :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Expekt
river je kapitola sama o sobe ;-) ale do rivru mas moznost s tim neco udelat 8-) a mnohokrat muzes jeste po rivru zahodit :-P
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Expekt
Heh, APiku, kdyz jsme u toho riveru! Sednul jsem si ted v tydnu letos teprve podruhe ke cash game. Zjistil jsem, ze to opravdu neni nic pro mne, turnajky jsou zabavnejsi. Ovsem, co mne dokonale pobavilo, byla serie tri her po sobe, kdy mi nejprve dosel A flush na river, potom postupka na river a vzapeti A flush na river :-D To eso jsem vzdy jako jedinou kartu te barvy drzel v ruce...
acicek wins $45.37 with a Flush, Hearts
acicek wins $19.31 with a Straight, Jack high acicek wins $31.46 with a Flush, Diamonds
To kdybys sedel u stolu, tak to nerozdychas, vim jak jsi na me rivery haklivy :-D
acicek wins $45.37 with a Flush, Hearts
acicek wins $19.31 with a Straight, Jack high acicek wins $31.46 with a Flush, Diamonds
To kdybys sedel u stolu, tak to nerozdychas, vim jak jsi na me rivery haklivy :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Získajte naspäť až 10 EUR
http://www.expekt.com/pagecontent/pagecontent.jsp?pageid=10047
gl, expekt
gl, expekt
- expekt
Stávkujte naživo - získajte €20 zadarmo!
http://www.expekt.com?pageid=10047
gl, expekt
gl, expekt
- expekt
Re: Získajte naspäť až 10 EUR
neni to nejaky ojeb? ze potom ked prehram no tak tie peniaze dostanem ak ich este 100 krat pretocim alebo nieco take?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
blbost to je, ojeb
- Veškeré vrácené sázky budou vyplaceny jako bonusy a před jejich výběrem či převodem do jiné sekce se požaduje jejich pětinásobné protočení ve sportovních sázkách s kurzem 1.50 a vyšším.
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.