ms-2010.sk

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

ms-2010.sk

Odoslaťod Komedia 23 Sep 2010 13:11

caute paní, ked boli MS 2010 regol som sa na tejto stránke aby som mal pristup k rozpisom zápasov.a Dnes mi došiel mail od nich
Vážený pán Vojtech N.

Ďakujeme Vám za dôveru a za využívanie našich služieb na online portáli
plnom futbalových informácií. Dovoľujeme si Vám vyúčtovať prístup ku
portálu na základe Všeobecných obchodných a užívateľských
podmienok, všeobecných užívateľských informácií.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ms-2010.sk - prístup k databáze - 39,95 EUR
-------------------------------------------------------------------------------------------------

*Celkom k úhrade: 39,95*

Variabilný symbol: 8840452
Splatnosť: 7 dní

Bankové spojenie // International Account Number

Majiteľ účtu: Online Investment Group Ltd.

IBAN: CY66 0050 0140 0001 4001 5383 2701
SWIFT: HEBACY2N

Úhradu horeuvedenej pohľadávky Vás prosíme vykonať v lehote do 7 dní na
horeuvedené bankové spojenie. Pri prevode nezabudnite udať všetky poplatky
k tiaži príkazcu a správny variabilný symbol. Pri prevode zo Slovenskej a Českej
republiky použite tzv. SEPA prevod, akceptovaný každou bankou so sídlom
v Európskej únií.

Táto pohľadávka Vám vznikla na základe užívania online databázy .
Vaša registrácia sa uskutočnila dňa 10.06.2010 15:28:27 z IP adresy 95.105.215.195.
Pri registrácií ste vyplnili Vaše meno, priezvisko, bydlisko, emailovú adresu a dátum
narodenia. Pri prihlásení ste ďalej potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými
a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili,
akceptujete ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup ku kompletnej databáze,
ktorá tvorí podstatu poskytovanej služby.

Vo Všeobecných obchodných a užívateľských podmienkach, všeobecných užívateľských
informáciách ste boli riadne informovaný o právach a povinnostiach zmluvných strán,
o cene a trvaní poskytovanej služby, ako aj o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej
chceme zdôrazniť, že uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu
je v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými a účinnými na území
Slovenskej republiky, a to podľa § 34 a nasl. Občianskeho zákonníka, s poukazom
na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka a § 262 Obchodného zákonníka.

V prílohe Vám posielame faktúru, slúžiacu ako platný daňový doklad. Na jej otvorenie
je nutné mať nainštalovaný prehliadač pdf súborov, ktorý môžete stiahnuť na
nasledovnej adrese: www.adobe.com/sk

V prípade otázok nás kontaktuje emailom na adrese: support@oig-ltd.eu

Ďakujeme, že ste využili naše služby

Váš Team z Online Investment Group Ltd.

Online Investment Group Ltd.
Suite 15, 1st Floor Oliaji Trade Centre
Francis Rachel Street
Victoria, Mahe
Seyschelles

Kontakt: support@oig-ltd.eu

Company No.: 074448"

Povie mi niekto WTF ?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Re: ms-2010.sk

Odoslaťod matiapag 23 Sep 2010 13:21

no tak toto ma dostalo... V skutocnosti pochybujem, ze ti mozu nieco spravit, pokial na teba nemaju adresu. Datum narodenia a meno podla mna nestaci na to, aby mohli od teba vymahat nejake $, ale nie som si isty...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod josipjs 23 Sep 2010 13:22

krasny scam

preto ked encitam TAC tak nedavam ani prave udaje
ale je to dost blbe no ... precitaj si tie ich TaC a k comu si suhlasil ci ti to neposielaju len aby od teba daco ziskali
Obrázok používateľa
josipjs

Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 23 Sep 2010 13:32

vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Komedia 23 Sep 2010 13:36

Pri registracii som nedaval rod.cislo alebo daco take.len mi napisli ze ma maju podla IP aby bola totoznost jasna.v TaC je to napisane samozrejme ked zaskrolujes na hlavnej stranke spodne okienko uplne dole :/ idem odsledovat teda tie ostatne stránky zatial diky za rady.
Obrázok používateľa
Komedia

Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod matiapag 23 Sep 2010 14:01

Komedia napísal:len mi napisli ze ma maju podla IP aby bola totoznost jasna

to je crap, keby sa registrujem napriklad cez internet v mobile (kde mi pravidelne ukazuje IP z USA/Guatemaly a pod.), alebo sa registrujes z net cafe, tak co spravia? Neposlu ti ten mail? A kde je napisane, ze niekto iny nemohol pouzit tvoje udaje pri registracii?? A napr. mnozstvo ludi s dynamickou IP ma prave tu moju, ked ja mam PC vypnuty (a potom sa cudujem, ked mam na niektorych weboch ban na IP, hoci som tam nikdy predtym nevkrocil...).

Precitaj si tie diskusie, ale podla mna oni od teba takto nemozu pytat $, sak to je somarina.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod mmcanny 23 Sep 2010 14:10

nie je dovod sa znepokojovat.. je to firma, ktora sa takouto nekalou cestou snazi zarobit peniaze na nevedomosti a obavach ludi..

vsetko, co potrebujes vediet najdes v linku, ktory postol vlade (cms antonak).. je proti nim rozbehnute aj nejake hromadne trestne oznamenie, ku ktoremu sa tusim este stale da pridat..

mna uz takto spamuju vyse roka kvoli registracii na inom portali, kde som v dobrej viere uviedol svoje skutocne udaje.. kazdopadne odo mna nikdy neuvidia ani cent..
mmcanny

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 55 krát/5 krát

Odoslaťod kubo251 23 Sep 2010 14:54

nic im neplat nemozu ti nic, pri registracii ma byt jasne uvedene ze sa za to plati a nie niekde v podmienkach schovane
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod josipjs 23 Sep 2010 17:32

haha :D ze ti zisita nieco cez IP :DD nice joke :D cez IP ti nemozu zistit nic o tvojich udajoch (bez social egiineeringu) takze mozes byt bez obav a to bolo na prvy pohlad jasne ze to je daky scam, taketo emaily chodia vksue, ze uhradte fakturu atd
a kedze mas na to 7 dni ta k to je urcite scam
Obrázok používateľa
josipjs

Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod Renegade 23 Sep 2010 20:12

Komedia napísal:caute paní, ked boli MS 2010 regol som sa na tejto stránke aby som mal pristup k rozpisom zápasov.a Dnes mi došiel mail od nich...

- Nikomu nic neplat. :nienie:
- Keby malo byt daco spoplatnene na ich webe tak by ta to tam nepustilo a upozornilo ta, ze musis daco zaplatit.
A ze oni nic take na webe nemaju a ku vsetkemu je volny pristup tak to je ich problem. ;)
- imo ja by som nic neplatil a pripravil by som si samopal plus modre sluchadla. :shot:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Ďalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!