Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
APiku, to kto je ten vysoky bradaty ujo, co Ta drzi za ruku?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:APiku, to kto je ten vysoky bradaty ujo, co Ta drzi za ruku?
to jsem ja za 45 let
PS: Happy Bday .....
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Viem ze to sem asi nepatri, (JK kludne to presun), ale som dost vytoceny a toto ludia myslim citaju... doublepostujem aj do blogu
Ako viete mozno z mojho blogu bol som v Dubline na UKIPT, letel som cez Ryanair, bukoval som cez net, vsetky sumy boli v Eurach (ako inak), ale uz ked mi doslo potvrdenie dost ma zarazilo ze hoci tam bol sucet v Eurach, hned pod tym bol sialeny kurz v USD (1.35), a pod tym suma "Total Paid in card holders currency". Sa mi to zdalo divne sak mam predsa kreditku v EUR nie?
No a teraz som si to kontroloval, a naozaj som zaplatil vyrazne viac, lebo ta povodna suma sa najprv preratala do USD hentym sialenym kurzom, a potom napsat do EUR normalnym (cca 1.27).
Ja mam ale kreditku urcite v EUR (inak by sa to predsa spatne nepreratavalo), v TB mi tvrdia ze ten prvy prevod spravil Ryanair, ze uz sa na to ludia stazovali a ze to maju zistene, ale na druhej strane uz milion mojich znamych letelo z RA a nikto nemal tento problem... A logicky, keby toto spravili kazdemu kto objednava akoze v EUR, a potom zaplati o 8% viac, tak ich uz ludia asi zabiju...
Tusite niekto WTF?
Ako viete mozno z mojho blogu bol som v Dubline na UKIPT, letel som cez Ryanair, bukoval som cez net, vsetky sumy boli v Eurach (ako inak), ale uz ked mi doslo potvrdenie dost ma zarazilo ze hoci tam bol sucet v Eurach, hned pod tym bol sialeny kurz v USD (1.35), a pod tym suma "Total Paid in card holders currency". Sa mi to zdalo divne sak mam predsa kreditku v EUR nie?
No a teraz som si to kontroloval, a naozaj som zaplatil vyrazne viac, lebo ta povodna suma sa najprv preratala do USD hentym sialenym kurzom, a potom napsat do EUR normalnym (cca 1.27).
Ja mam ale kreditku urcite v EUR (inak by sa to predsa spatne nepreratavalo), v TB mi tvrdia ze ten prvy prevod spravil Ryanair, ze uz sa na to ludia stazovali a ze to maju zistene, ale na druhej strane uz milion mojich znamych letelo z RA a nikto nemal tento problem... A logicky, keby toto spravili kazdemu kto objednava akoze v EUR, a potom zaplati o 8% viac, tak ich uz ludia asi zabiju...
Tusite niekto WTF?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Renegade napísal: ...
Epizoda: jak přežít na sídlišti našich spoluobčanů ....
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Celkom mila slecna a este k tomu aj vesela pesnicka (aj ked nie som zastancom tejto hudby, tak sa na to da pozerat )
http://www.youtube.com/watch?v=Rv-3MNL1 ... _embedded#
PS: Takto navecer to celkom zabavi
http://www.youtube.com/watch?v=Rv-3MNL1 ... _embedded#
PS: Takto navecer to celkom zabavi
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
nadherna perfektna dokonala esa by som koli nej foldol pf.aj dva krat!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
eduard666 napísal:pinochio
pinochio dal bluff year's = deathmatch for oponent
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
popoba napísal:nadherna perfektna dokonala esa by som koli nej foldol pf.aj dva krat!
imo BAN poker > <>
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.