Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
netradicna otazka ale mohli by ste mi niekto dat tip na najvacsie slovenske warezove forum??
thx za kazdy tip.....neviem ci sa sem mozu davat odakzy na warez fora takze poslite mi ss
thx za kazdy tip.....neviem ci sa sem mozu davat odakzy na warez fora takze poslite mi ss
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
http://sport.sme.sk/c/5714413/pokrove-t ... -sved.html
ak sa niekto nudi v robote odporucam diskusiu dobry zabijak casu btw. smecko ma dost prekvapilo ze pise o isildurovi
ak sa niekto nudi v robote odporucam diskusiu dobry zabijak casu btw. smecko ma dost prekvapilo ze pise o isildurovi
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Ak hráš futbal, hokej, tenis atd atd atd, tak tiež hráš o peniaze. avšak iba vtedy ich získaš, ked vyhráš, takže si motivovaný k výhre aj peniazmi. Ale ak nevyhráš vo futbale, hokeji atd, tak neprehráš majetok, svoje peniaze, manželku...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no najde sa tam ovela viac chutoviek
-
mr_kaktus napísal:no najde sa tam ovela viac chutoviek
Zaujimave na tom je aj to, ze kazdy, kto sa vyjadril k tomu aspon trosku rozumne + pouzil argumenty dostal minusove hodnotenie a ti ludia, co tam trieskali hluposti mali kladne hodnotenie
P.S.: Vyjadril sa aj tuto znamy Tlkot, ktory tu chvilku tiez obhajoval svoje nazory
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tak to je na smecku standard ze za konformne nazory dostavas plus a vice versa tlkota som si tam tiez vsimol krasny priklad toho ako vyzera fixna idea v praxi
-
No a mam to za sebou skoro cele Troska som preskocil niektore posty, kde mi uz fakt zacinala stupat zlc (ked napisu 4 ludia po sebe klasicke narazky trapne, este aj jeden druheho pochvalia, ze ake maju dobre nazory, a pritom vedia o pokri tolko, co ja o balete...). Ku koncu to ale zasa zacalo byt velmi zabavne, este by som chcel vediet, kto tam ma nick "grolongo" Mam par tipov, ale imo to moze byt takmer ktokovlek odtialto (nevravte mi, ze nie je clenom pp.sk) a lubi sa mi ten styl pisania
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Diskusia je tam fakt funky, zo svojich najoblubenejsich vyberam:
hral som poker na P****Stars niekolko mesiacov... v zasade kazdy dokaze vyhrat v pokri peniaze, problem je v tom, ze vyherna strategia je velmi, ale velmi nudna... to uz moze ist rovno clovek do prace a bude sa nudit rovnako
ale úúplne súhlasím. Poker neni o ničom inom ako o disciplíne. A striktnom držaní sa svojich časom vycibrených "osobných pravidiel". Ja som poker hral asi len dva týždne (ale tak že riadne) a keď som toto pochopil, hneď som s tým skončil.
15x za sebou je statisticky nemozne prehrat, pokial hras len cierna/cervena, resp. par/nepar
je to velmi chytlave, lebo tam ide o peniaze, rizoko a emocie. presne ta ingrediencia, ktora srotuje ludi pri stavkovani, ci automatoch. skuste si dat do googlu "poker addiction"
hral som poker na P****Stars niekolko mesiacov... v zasade kazdy dokaze vyhrat v pokri peniaze, problem je v tom, ze vyherna strategia je velmi, ale velmi nudna... to uz moze ist rovno clovek do prace a bude sa nudit rovnako
ale úúplne súhlasím. Poker neni o ničom inom ako o disciplíne. A striktnom držaní sa svojich časom vycibrených "osobných pravidiel". Ja som poker hral asi len dva týždne (ale tak že riadne) a keď som toto pochopil, hneď som s tým skončil.
15x za sebou je statisticky nemozne prehrat, pokial hras len cierna/cervena, resp. par/nepar
je to velmi chytlave, lebo tam ide o peniaze, rizoko a emocie. presne ta ingrediencia, ktora srotuje ludi pri stavkovani, ci automatoch. skuste si dat do googlu "poker addiction"
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ach stary dobry Tlkot.kde su tie casy ked nas zasoboval takymito obsahovymi a gramatickymi bombami
post109850.html#p109850
post109850.html#p109850
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ach stary dobry Tlkot.kde su tie casy ked nas zasoboval takymito obsahovymi a gramatickymi bombami
post109850.html#p109850
ale kukni si aku tam ma tlkot vysoku karmu som vlastnemu oku neveril
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.