PokerPortal Chess Open
Re: PokerPortal Chess Open
ja idem 30.4. na chatu na 10 dní , takze so mnou ratajte bud dovtedy alebo az potom
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Tak sa teda hlasim aj ja
- Hajzle
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/5 krát
Hajzle napísal:Tak sa teda hlasim aj ja
Doplnené, treba si založiť account a poslať mi nick
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Pridavam sa aj ja, dufam ze to nebude v case najvacsej pokrovej spicky vo vecernych hodinach
Zalozil som si chess.com - nick dagem, ale preferoval by som ten kurnik.
- iec
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
http://www.playok.com - tu som si to teda zalozil, nick ako tu, len s malým H, takže " hajzle "
včera som si skusil par hier ... skore asi 0 : 5 ... asi variance... alebo som sprostý
včera som si skusil par hier ... skore asi 0 : 5 ... asi variance... alebo som sprostý
- Hajzle
iec napísal:Pridavam sa aj ja, dufam ze to nebude v case najvacsej pokrovej spicky vo vecernych hodinach
Doplnil som ťa do zoznamu.
Hajzle napísal:http://www.playok.com - tu som si to teda zalozil, nick ako tu, len s malým H, takže " hajzle "
Možno je tvojím osudom robiť na tejto planéte ľudí okolo seba šťastnými. Niekto prehrať musí a v šachu aspoň nestrácaš peniaze
Založ si na chess.com, budeme hrať tam, tam si už založila účty väčšina. Počkáme ešte pár dní a spravím vylosovanie medzi tými, čo poslali nicky
-
Dobre
Možno raz niekto založí ChessStars alebo TicTacToeStars (piškvôrky) ...
Možno raz niekto založí ChessStars alebo TicTacToeStars (piškvôrky) ...
- Hajzle
Aby sme teda nejako pokročili, zoznam hráčov prihlásených do turnaja uzatvorím túto nedeľu a v pondelok už urobím vyžrebovanie 1. kola. Odohráme 7 kôl. Žrebovať budem len z hráčov, ktorí sa prihlásili a napísali aj svoj šachový nick.
Tu je zoznam hráčov, ktorí sa prihlásili doteraz aj so šachovými nickmi v zátvorke. Kto nemá v zátvorke šachový nick a nenahlási ho do nedele, nebude v žrebovaní a bude sa teda môcť zapojiť až niekedy pri organizovaní ďalšieho turnaja, ak bude mať prvý úspech
Zoznam 18 prihlásených hráčov:
Tu je zoznam hráčov, ktorí sa prihlásili doteraz aj so šachovými nickmi v zátvorke. Kto nemá v zátvorke šachový nick a nenahlási ho do nedele, nebude v žrebovaní a bude sa teda môcť zapojiť až niekedy pri organizovaní ďalšieho turnaja, ak bude mať prvý úspech
Zoznam 18 prihlásených hráčov:
Spoiler:
-
A chcel by som vyzvat vsetkych zucastnenych, aby nepouzivali sachovy software pocas hry. To bol jeden z najhlavnejsich dovodov, preco som skoncil s online sachom.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
To dúfam nebude používať nikto. Pri 15 min sa babrať ešte aj so softom... A bola by to aj totálna nuda, to už by sme si rovno mohli zahrať s počítačom. Nehrá sa o nič, ide len o zábavu, tak snáď každý radšej uprednostní zábavu pred opakovaním ťahov poradených nejakým sofom, to už sa dá čas ozaj využiť lepšie .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.