VESMÍR!!!
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
VESMÍR!!!
SB 78o,BB 78o,UTG 78o,button dealer 23o...a čo sa stalo? 45K flopp, turn 10, river? 6! všetci postupne skončili v alline,chips leader na buttone to všetko popreplácal.....tak toto sa mi podarilo na live turnaji rozmiešať medzi 10tich ludí...aj live poker sa vie dakedy pohrať s ľuďmi....
- slepy
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dnesna sesion
..odohral som cca 1,2K ruk, videl som asi 15 jednofarebnych flopov a toto k tomu ..hehe, aka je pravdepodobnost ze pride v rovnakej chvily rovnaky flop ? :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: dnesna sesion
Slepy ti namisa 2 rovnake flopy na dvoch stoloch aj z jedneho balicka kariet :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: dnesna sesion
:-D ..a popri tom este stihne zbalit jednu alebo dve aziatky :-D ..ze slepy ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: dnesna sesion
keso ked bude aj poradie kariet + turn + river + to co mas na ruke + poloha buttonu rovnake tak sa ozvi :)
ja inak tiez trpim podobnym syndromom i ked mierne odlisnym, mne vzdy pride flop ktory potrebujem ale vzdy na inom stole nez ho potrebujem :)
ja inak tiez trpim podobnym syndromom i ked mierne odlisnym, mne vzdy pride flop ktory potrebujem ale vzdy na inom stole nez ho potrebujem :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: dnesna sesion
to je easy je tam skoro 50 % pravdepodobnost ze mas flopnuty pair na jednom ztych flopov (nevravaic o draws ) cize trochu selectivnej pameti a sup hned to vyzera ako keby to to naozj BOLO TAK :)
- iggy
- Založený: Nov 2007
Re: Re: Re: Re: Re: dnesna sesion
ups viac nez 50 % :)
- iggy
- Založený: Nov 2007
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.