25000GTD Bratislava
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
25000GTD Bratislava
Dnes opat kvalifikacia v herni PokerIdol len za 7.7$, hra sa o vstupenku na turnaj CCC Bratislava, ktory sa uskutocni 6.novembra 2010 s garanciou 25 000€ !!! zaciatok turnaja 20:30 CET
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Re: 25000GTD Bratislava
nikto nechce skoro zadara vstupenku na 25K live turnaj???? WTF??
-
cicvor - Príspevky: 78
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
tak som sa tam chcel regnut a po vyplneni formularu mi najskor napisalo ze moj nick sa uz pouziva, tak som zmenil, ale zabudol som znova napisat heslo, ktore sa vymazalo, na treti krat som teda zmenil nick a napisal aj heslo, nick sa zas pouziva, na stvrty krat mi napisalo IP locked lol
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:tak som sa tam chcel regnut a po vyplneni formularu mi najskor napisalo ze moj nick sa uz pouziva, tak som zmenil, ale zabudol som znova napisat heslo, ktore sa vymazalo, na treti krat som teda zmenil nick a napisal aj heslo, nick sa zas pouziva, na stvrty krat mi napisalo IP locked lol
nepresiel si cez bot filter
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
keso26 napísal:tak som sa tam chcel regnut a po vyplneni formularu mi najskor napisalo ze moj nick sa uz pouziva, tak som zmenil, ale zabudol som znova napisat heslo, ktore sa vymazalo, na treti krat som teda zmenil nick a napisal aj heslo, nick sa zas pouziva, na stvrty krat mi napisalo IP locked lol
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
ja ked som sa tam registroval tak mi asi 10x napisalo ze nick sa uz pouziva a ked sa mi to uz nakoniec podarilo zaregistrovat tak ma zase nechcelo pustit do herne.Nakoniec som pisal na support a po asi 2 dnoch sme to nejak spolocne rozbehli. Vrchol bol ked som bol regnuty do toho freerollu o 4500€ a vobec mi nechcelo spustit hernu asi 1 den. Tak som to riesil znovu cez support a pol hodiny pred zaciatkom turnaja sa mi to podarilo nejak rozbehnut.
Takze problemy s PokerIdol asi nebudu nejak neobvykle
Takze problemy s PokerIdol asi nebudu nejak neobvykle
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.