Ano Poker co je to zac?
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Ano Poker co je to zac?
Zdravim vsechny,
Prisel mi newsletter od freerollpoker kde jsem se docetl ze Ano Poker je prvni online slovenska herna. Ma nekdo o tom nejake informace? Kdo za tim stoji atd. Btw. Na slovensku uz mate novej loterijni zakon kterej by online pokerove herny povoloval, asi tezko. Diky za reakce
Prisel mi newsletter od freerollpoker kde jsem se docetl ze Ano Poker je prvni online slovenska herna. Ma nekdo o tom nejake informace? Kdo za tim stoji atd. Btw. Na slovensku uz mate novej loterijni zakon kterej by online pokerove herny povoloval, asi tezko. Diky za reakce
- Safracz
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ano Poker co je to zac?
skus si to precitat tu: http://www.pokerportal.sc/poker-herna/210/ano-poker/
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Tak tohle je jasny, ale treba kdo to vlastni, kdyz je to prvni slovenska herna.
- Safracz
Uz sme sa tu raz bavili o tom ze je to registrovane na Malte takze neviem co presne by si este chcel vediet. Nikto aj tak nic viac nevie.
AnoPoker
Valley View Apartments
Commercial Outlet No.5
Sir Joseph Carbone Street
St. Julian's STJ 1320
Malta
FAX: +356 2371 1624
Email: support@AnoPoker.com
AnoPoker
Valley View Apartments
Commercial Outlet No.5
St. Julian's STJ 1320
Malta
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Safracz napísal:Zdravim vsechny,
Myslim si, ze to nie je Slovenska herna. Na Slovensku prevadzkuje poker TIPOS uz davni, ale hra sa tam iba LIMIT!!!! Pre mna je to neuveritelne, kde asi ziju zodpovedni prac. Tiposu, ked vsade na svete sa hra hlavne NL......, to akoby spadli z mesiaca, alebo co..cumel som jak puk, ked mi to doslo
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Safracz napísal:Zdravim vsechny,
Myslim si, ze to nie je Slovenska herna. Na Slovensku prevadzkuje poker TIPOS uz davni, ale hra sa tam iba LIMIT!!!! Pre mna je to neuveritelne, kde asi ziju zodpovedni prac. Tiposu, ked vsade na svete sa hra hlavne NL......, to akoby spadli z mesiaca, alebo co..cumel som jak puk, ked mi to doslo
OK diky,o to se me jednalo kdyz nekdo napise prvni slovesnka herna co to jako ma bejt? Takze je to normalni herna jako kazda jina a borci tomu rikaj prvni slovenska herna LOL. btw. Ten TIPOS je zajimavej, jestli si berou rake a beha to na nejake jejich tipos siti tak to by me zajimalo jak to je osetrene za to maji povolene.
- Safracz
pegas1975x napísal:Uz sme sa tu raz bavili o tom ze je to registrovane na Malte takze neviem co presne by si este chcel vediet. Nikto aj tak nic viac nevie.
AnoPoker
Valley View Apartments
Commercial Outlet No.5
St. Julian's STJ 1320
Malta
Tak at nikdo nehlasi ze je to prvni slovenska herna(mozna tak prvni herna co prelozila stranky do slovenstiny )
- Safracz
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.