Day after...
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Day after...
vselico sa vo svete online pokru za posledny rok zmenilo a myslim ze sa este aj vela zmeni.idu rozne reci od roznych ludi, na stole je zakon o propagacii online pokru na slovensku.. bohvie kam to az zajde. Tak ma napadlo, ak by prislo k tomu uplne najhorsiemu tj. ze by bolo na slovensku nelegalne hrat online (pripadne len na P****Stars.svk ) co budete robit? mate vy, co sa z velkej miery zivite online hranim nejaky zalozny plan? prestahujete sa? pojdete na urad prace? cmon.flame war started!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Re: Day after...
ked to bude nelegalne tak az potom ma to zacne skutocne bavit
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
No keby prislo na najhorsie, tak sa po dlhom case zacnem v praci znova snazit .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ja nezijem z pokru, som sice v pluse online aj live, ale je skor hobby. Keby bol poker v SK zakazany, asi by som sa potesil, lebo sa mi nejak nedari si rozvrhnut cas medzi rodinu, pracu, spanok, poker a ine aktivity. A tymto by sa to vyriesilo. Uspokojil by som sa s obcasnymi poker vyletmi do Rakuska.
Zakaz online pokru ale povazujem za nebezpecenstvo pre poker pros, lebo sa to da riesit hranim cez remote desktop do inej krajiny. Odstavi to len hobby hracov.
Zakaz online pokru ale povazujem za nebezpecenstvo pre poker pros, lebo sa to da riesit hranim cez remote desktop do inej krajiny. Odstavi to len hobby hracov.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.