Dracula holdem

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Re: horsiu hernu som nevidel

Odoslaťod jojosavi 23 Aug 2008 20:22

rezab:

1. bol to freeroll a nemal som chut tam zabit 2 hodiny aby ma aj tak potom ojebalo. v inej herni alebo v dolezitejsom turnaji by som hral inym stylom.

2. po tej partii AQ vs AJ vs KT som uz vobec nemal chut pokracovat.

lepsi flop ako AQJ uz nemohol padnut :-D ked hrac s AJ navysil a ty call tak som re-raisol, lebo som myslel, ze mam najlepsiu kartu a chcel som vas vyhnat. kto mohol cakat, ze ti hned na flop dojde zasrana postupka. Verim, ze ani ti by si all-in po flope nefoldol, keby si mal AQ alebo AJ.
jojosavi

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: horsiu hernu som nevidel

Odoslaťod jojosavi 23 Aug 2008 20:48

rezab:

btw. nasiel som v PC video z turnaja Dracula ligy 19.8. - sedeli sme pri jednom stole a nechapem jak mozes sudit moju hru, ked sam hras jak chuj :-D
jojosavi

Re: Re: Re: horsiu hernu som nevidel

Odoslaťod rezab 23 Aug 2008 21:09

Je to možné, bohužel mám asi obrovské štěstí protože všechny 3 turnaje, které jsem hrál, jsem vyhrál. Přesto si neodpustím poznámku:4x All-in za sebou je spíše ruleta než poker. PS: pokud Tě znám z metalovo sportarény, tak si mi teď svým vyjadřováním dost zklamal.
rezab

Založený: Júl 2008

Re: Re: Re: Re: horsiu hernu som nevidel

Odoslaťod jojosavi 23 Aug 2008 22:03

po tej partii AQ vs AJ vs KT mi ostalo 80 chipsov pri blindoch 15/30. jak som s tym mal podla teba hrat ? pockal som na kartu Ax a siel all-in. a takto som all-inoval len kym som mal malo chipsov, ale len s Ax alebo parom. urcite som nesiel 4x all-in za sebou. to si si ma asi zmylil s hracom co sedel na pravo odo mna. vypadol som so 66, ked som dorovnal all-in hraca napravo, ktory chodil stale all-in.
jojosavi

Re: Re: Re: Re: Re: horsiu hernu som nevidel

Odoslaťod rezab 24 Aug 2008 08:16

Tak to sry, je to možný. Přesto si myslím, že herna není špatná a turnaj CZ/SK je skvělá pohodová záležitost.
rezab

Založený: Júl 2008

Neviem ci ligu v tejto herni dohram :)

Odoslaťod sato1 26 Aug 2008 15:52

Pri prestrelke počas partie pokru zahynul líder podsvetia
26. augusta 2008 15:53
Rumunská polícia vyslala približne 600 policajtov do mesta Craiova na juhu krajiny, kde dnes pri prestrelke zabili lídra miestneho podsvetia počas partie pokru.

Štyridsaťjedenročného Mihaia Parvu zastrelil protihráč za údajné podvádzanie pri hre.

Pri hádke utrpel ďalší človek zranenia po zásahu nožom. Previezli ho do nemocnice, kde je mimo ohrozenia života.

Parvu zomrel v hlavnej nemocnici v Craiove, 300-tisícovom meste nachádzajúcom sa 255 kilometrov západne od Bukurešti.

Pred miestom činu sa zhromaždili desiatky člnov znepriatelených skupín.
sato1

Založený: Jan 2007

to neni mozne

Odoslaťod APminer 26 Aug 2008 19:59

tam snad dnes rozdavali ti policajti :-! NO COMMENT, ale takove pic.... co chodily, to jsem jeste nezazil =-O
a to jak na cash tak na lize

palikax - ty si to jeste odskaces ;-) :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

perfektne

Odoslaťod jdobos 26 Aug 2008 20:54

Diky za miniligu, dnes sa mi darilo, od zaciatku som bol lider, neurobil som takmer ziadnu chybu, a stesticko bolo tiez na mieste. Tesim sa na finale. Chcem sa spytat, ci uz niekto vyberal prachy z tejto herne. Na moneybookers je to v pohode?
jdobos

Založený: Sep 2007

Grat!:)

Odoslaťod arsen 26 Aug 2008 21:48

Gratulujem vyhercovi! :)

A velky respect rezab-ovi ktory hrá cez cely turnaj perfektne a stal sa zasluzene prvym!

Stretneme sa vo finále!

allin! :)
arsen

Založený: Máj 2008

Re: Grat!:)

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 22:06

Hm, rezab mohol ísť dnes ako prvý, lenže moje AA na jeho KK nestačilo :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!