Home Game - PokerPortal.sk Club
Re: Home Game - PokerPortal.sk Club
AP mozes ma vymazat z klubu neh nezaberam zbytocne miesto niekomu inemu
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:AP mozes ma vymazat z klubu neh nezaberam zbytocne miesto niekomu inemu
WHY ???
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
robia si tam zo mna dobry den a myslia si ze im budem 20x posielat svoje doklady aby mi vedeli odblokovat cashier.mozem ich okaslat uz som presunul BR na furttilt
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:robia si tam zo mna dobry den a myslia si ze im budem 20x posielat svoje doklady aby mi vedeli odblokovat cashier.mozem ich okaslat uz som presunul BR na furttilt
ze mne si delaji srandu v CZ/SK a nenechal jsem je vymazat z mapy
-
ja som sa ti tam prihlásil. Ale tu sa naskytuje otázka.. nie je tam velká možnosť podvodu? založí sa klub, príjmeme nejakých členov a potom 2-3 hrajeme proti iným..
nechcem ťa podozrievať........ to len tak všeobecne aby sme si dávali pozor ku komu vstupujeme..
nechcem ťa podozrievať........ to len tak všeobecne aby sme si dávali pozor ku komu vstupujeme..
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
relkam napísal:ja som sa ti tam prihlásil. Ale tu sa naskytuje otázka.. nie je tam velká možnosť podvodu? založí sa klub, príjmeme nejakých členov a potom 2-3 hrajeme proti iným..
nějak jsem to nepochopil ...
při přijímání lidí jsem napřed dával přednost těm, kteří už na PP.sk nějaký čas "fungují", a následně podle toho, jak se hlásili .... neni tam žádný rumun ani rus ....
max je 50 lidí, máme 48 lidí, pokud popoBa opravdu nechce, tak jsou 3 volne mista ... z toho 1x "divoka karta" a na zbyle 2 mista čeká asi 5-6 dalších .....
-
relkam napísal:ja som sa ti tam prihlásil. Ale tu sa naskytuje otázka.. nie je tam velká možnosť podvodu? založí sa klub, príjmeme nejakých členov a potom 2-3 hrajeme proti iným..
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
AP: no třeba ti naznačuje,abys nepoužival cheaty a nekorumpoval dealery,že tě má asi přečtenýho...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
A je to vonku
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
AP nepatrilo to tebe. Hlásil som sa do GOLDCLUBTT kedže ty už nemáš miesto. To o tom podvode ma len tak napadlo aby sa ľudia nehlasili najmä do zahraničných klubov atď.........
Takže sry za nedorozumenie. ........... Ale ak by sa nejaké miesto našlo aj u teba tak ho rád prijmem.
Takže sry za nedorozumenie. ........... Ale ak by sa nejaké miesto našlo aj u teba tak ho rád prijmem.
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.