Najlepsia herna
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Najlepsia herna
Chcel som sa spytat, ktora online herna je podla vas najlepsia. Ja osobne hravam na expekte, ale mam radsej herne kde je menej ludi, ani neviem preco. Este sa mi celkom paci i4poker. A este by ma zaujimalo kolko stolov naraz hrate?
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to bacill
ak mas rad herne kde je menej ludi, tak urcite skus Tipos. sk, ale chod tam cez peak hours, aby bolo aspon 6 real money hracov. A nelam si hlavu ako rozlozit stoly na monitor lebo to bude asi jediny aktivny stol ;-)
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to bacill
hehe, Lose, tebe ten tipos tusim prirastol k srdcu :-D, bol som tam prave pozriet, je tam dokonca az 17 real money hracov, ale pozor, kto chce nech si ide zahrat, lebo:
Otváracie hodiny herne:
denne 5:00 - 23:50,
parada, dokonca aj cez vikend maju otvorene
*JOKINGLY*
Otváracie hodiny herne:
denne 5:00 - 23:50,
parada, dokonca aj cez vikend maju otvorene
*JOKINGLY*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: aha
A to kto tam hrava? Zamestnanci tiposu? Alebo ti ludia nevedia ze su aj normalne herne kde su aj turnaje? Fakt sa ich tam asi pojdem popytat ze co ich motivuje tam hrat.
Mozno nieco skryte co uvidi clovek az tesne pred zaverecnou (23:50), hehe.
Akoze zatvarat na vecer online poker hernu tak to chce odvahu, ako to mohlo vobec niekoho napadnut to nepochopim... :-D
Mozno nieco skryte co uvidi clovek az tesne pred zaverecnou (23:50), hehe.
Akoze zatvarat na vecer online poker hernu tak to chce odvahu, ako to mohlo vobec niekoho napadnut to nepochopim... :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.