P*R a jeden veľký odrb/klamstvo !!!!(prosím o radu)
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: P*R a jeden veľký odrb/klamstvo !!!!(prosím o radu)
No takže táto smiešna epizóda pokračuje ďalej.
Napísali že musím zaslať 3 požiadavki a to sú:
1.Občiansky preukaz z jednej aj zdruhej strany viditeľne celý
2.Výpis z nejakého účtu aby tam bolo videt moje meno adresa a hlavne aby datum nebol starší ako 3 mesiace
3.Moju bankovú kartu z jednej aj druhej strany viditeľne celú
To ste už mali niekde posielať alebo iba mne chcejú vystaviť nejakú faktúru ?
Napísali že musím zaslať 3 požiadavki a to sú:
1.Občiansky preukaz z jednej aj zdruhej strany viditeľne celý
2.Výpis z nejakého účtu aby tam bolo videt moje meno adresa a hlavne aby datum nebol starší ako 3 mesiace
3.Moju bankovú kartu z jednej aj druhej strany viditeľne celú
To ste už mali niekde posielať alebo iba mne chcejú vystaviť nejakú faktúru ?
- LukinoaNikina
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Ano, presne rovnake dokumenty sa posielaju takmer do kazdej herne (karta iba v pripade se vkladas alebo chces vybrat kartou), takze je to uplne normalna vec...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jj je to celkom bežné.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
takže nemusím sa ničoho obávať že?
diki moc
diki moc
- LukinoaNikina
Pokračovanie...
Takže potom ako som poslal všetky dokumenty mi boli dnešním dňom schválené po presne 28 dňoch ale neuveríte...
Zistili že moja priateľka bola registrovaná tiež na P*R a raz hrala aj u mňa a napísali mi že jedno prihlásenie je cez moju IP adresu a má registrovaná moju bankovu kartu že nemôže byť overení môj profil dokedy ona nezašle dokumenty zaslala ale čo sa udialo , ona vyhrala 25$ v jednom turnaji tešila sa a poslala si ich na môj účet ale čo sa stalo bola tam moja banková karta ktorá bola registrovaná aj na mojom účte a teraz čo nastalo ona napísala že ak teda sa stým nedá nič robiť nech jej zmažú celý účet odpoveďbola o 5 rokov že jej ho zmažú skôr sa nedá.
SKONČIL SOM ZMAZAL SOM VŠETKO UŽ TO VIAC NERIEŠIM SÚ TO ŠPINY A JEDNA VEĽKA CHAMRAŤ.
Celý môj postup s obnovením účtu na P*R.
1.Žiadny e-mail o zablokovaní účtu mi neprišiel
Kontaktoval som ich čo sa stalo atď , zo začiatku chceli aby som im poslal údaje e-mailom po menších komplikáciach som im ho poslal , požadovali len ID CARD odoslané o 7 dní mi príde e-mail že mám ešte zaslať výpis z nejakého účtu odoslané o ďalších 7 dní mi došlo že mám poslať bankovú kartu odoslal som o 7 dní mi napíšu že môj účet je overený ale nemože byť spustení z dvôvodu toho že sa banková karta používa u iného člena P*R, priatelka zaslala všetko hneď naraz samozrejme okrem bankovej karty zaslala moju napísali že banková karta nemože byť overená z dvôvodu že nieje meno na bankovej karte zhodné z jej menom na P*R v tom zaslala spetny e-mail o zrušenie účtu v ktorom bolo napísane že musí tam odoslať všetky požadované dokumenty a o 5 rokov jej ho zmažú
Komédia páni.
Takže potom ako som poslal všetky dokumenty mi boli dnešním dňom schválené po presne 28 dňoch ale neuveríte...
Zistili že moja priateľka bola registrovaná tiež na P*R a raz hrala aj u mňa a napísali mi že jedno prihlásenie je cez moju IP adresu a má registrovaná moju bankovu kartu že nemôže byť overení môj profil dokedy ona nezašle dokumenty zaslala ale čo sa udialo , ona vyhrala 25$ v jednom turnaji tešila sa a poslala si ich na môj účet ale čo sa stalo bola tam moja banková karta ktorá bola registrovaná aj na mojom účte a teraz čo nastalo ona napísala že ak teda sa stým nedá nič robiť nech jej zmažú celý účet odpoveďbola o 5 rokov že jej ho zmažú skôr sa nedá.
SKONČIL SOM ZMAZAL SOM VŠETKO UŽ TO VIAC NERIEŠIM SÚ TO ŠPINY A JEDNA VEĽKA CHAMRAŤ.
Celý môj postup s obnovením účtu na P*R.
1.Žiadny e-mail o zablokovaní účtu mi neprišiel
Kontaktoval som ich čo sa stalo atď , zo začiatku chceli aby som im poslal údaje e-mailom po menších komplikáciach som im ho poslal , požadovali len ID CARD odoslané o 7 dní mi príde e-mail že mám ešte zaslať výpis z nejakého účtu odoslané o ďalších 7 dní mi došlo že mám poslať bankovú kartu odoslal som o 7 dní mi napíšu že môj účet je overený ale nemože byť spustení z dvôvodu toho že sa banková karta používa u iného člena P*R, priatelka zaslala všetko hneď naraz samozrejme okrem bankovej karty zaslala moju napísali že banková karta nemože byť overená z dvôvodu že nieje meno na bankovej karte zhodné z jej menom na P*R v tom zaslala spetny e-mail o zrušenie účtu v ktorom bolo napísane že musí tam odoslať všetky požadované dokumenty a o 5 rokov jej ho zmažú
Komédia páni.
- LukinoaNikina
mna by napr zaujimalo,ako by to bolo na PS,lebo ja hram pod svojim nickom,priatelka hra pod svojim nickom, IP adresa je samozrejme rovnaka..ze ako by to bolo s kartou,ak by vkladala,lebo mame spolocny ucet,tym padom jedna karta,ktora je pisana na moje meno...ma niekto skusenost? sorry,ze to pisem v tomto vlakne.
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
stanley100 napísal:mna by napr zaujimalo,ako by to bolo na PS,lebo ja hram pod svojim nickom,priatelka hra pod svojim nickom, IP adresa je samozrejme rovnaka..ze ako by to bolo s kartou,ak by vkladala,lebo mame spolocny ucet,tym padom jedna karta,ktora je pisana na moje meno...ma niekto skusenost? sorry,ze to pisem v tomto vlakne.
Na PS neviem vážne ale myslim ze ak poziadaju o dokumenty a nebude tam nejaká zhoda s menom tak ta odpisu asi aj tam
- LukinoaNikina
na kazdej herni by si dostal ban mas 2 ucty s 1 ip dokonca na jednu kartu co si cakal ???
- Mrkva
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
môžeš hrať s 2 účtami na jednej IP adrese, ale nemôžu hrať oba účty na jednom cg stole a turnaj s menej ako 45 hráčmi, sa mi zdá. s tou zdieľanou kartou to asi bude trochu problém
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.