P*R a jeden veľký odrb/klamstvo !!!!(prosím o radu)

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: P*R a jeden veľký odrb/klamstvo !!!!(prosím o radu)

Odoslaťod LukinoaNikina 15 Júl 2013 15:10

No takže táto smiešna epizóda pokračuje ďalej.
Napísali že musím zaslať 3 požiadavki a to sú:
1.Občiansky preukaz z jednej aj zdruhej strany viditeľne celý
2.Výpis z nejakého účtu aby tam bolo videt moje meno adresa a hlavne aby datum nebol starší ako 3 mesiace
3.Moju bankovú kartu z jednej aj druhej strany viditeľne celú

To ste už mali niekde posielať alebo iba mne chcejú vystaviť nejakú faktúru ? :D
LukinoaNikina

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 15 Júl 2013 15:27

Ano, presne rovnake dokumenty sa posielaju takmer do kazdej herne (karta iba v pripade se vkladas alebo chces vybrat kartou), takze je to uplne normalna vec...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod 1886er 15 Júl 2013 15:38

jj je to celkom bežné.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod LukinoaNikina 15 Júl 2013 15:39

takže nemusím sa ničoho obávať že?

diki moc
LukinoaNikina

Odoslaťod LukinoaNikina 25 Júl 2013 21:07

Pokračovanie...

Takže potom ako som poslal všetky dokumenty mi boli dnešním dňom schválené po presne 28 dňoch ale neuveríte...

Zistili že moja priateľka bola registrovaná tiež na P*R a raz hrala aj u mňa a napísali mi že jedno prihlásenie je cez moju IP adresu a má registrovaná moju bankovu kartu že nemôže byť overení môj profil dokedy ona nezašle dokumenty zaslala ale čo sa udialo , ona vyhrala 25$ v jednom turnaji tešila sa a poslala si ich na môj účet ale čo sa stalo bola tam moja banková karta ktorá bola registrovaná aj na mojom účte a teraz čo nastalo ona napísala že ak teda sa stým nedá nič robiť nech jej zmažú celý účet odpoveďbola o 5 rokov že jej ho zmažú skôr sa nedá.

SKONČIL SOM ZMAZAL SOM VŠETKO UŽ TO VIAC NERIEŠIM SÚ TO ŠPINY A JEDNA VEĽKA CHAMRAŤ.

Celý môj postup s obnovením účtu na P*R.

1.Žiadny e-mail o zablokovaní účtu mi neprišiel
Kontaktoval som ich čo sa stalo atď , zo začiatku chceli aby som im poslal údaje e-mailom po menších komplikáciach som im ho poslal , požadovali len ID CARD odoslané o 7 dní mi príde e-mail že mám ešte zaslať výpis z nejakého účtu odoslané o ďalších 7 dní mi došlo že mám poslať bankovú kartu odoslal som o 7 dní mi napíšu že môj účet je overený ale nemože byť spustení z dvôvodu toho že sa banková karta používa u iného člena P*R, priatelka zaslala všetko hneď naraz samozrejme okrem bankovej karty zaslala moju napísali že banková karta nemože byť overená z dvôvodu že nieje meno na bankovej karte zhodné z jej menom na P*R v tom zaslala spetny e-mail o zrušenie účtu v ktorom bolo napísane že musí tam odoslať všetky požadované dokumenty a o 5 rokov jej ho zmažú

Komédia páni.
LukinoaNikina

Odoslaťod LukinoaNikina 25 Júl 2013 21:27

:evil: :evil:
LukinoaNikina

Odoslaťod stanley100 25 Júl 2013 21:43

mna by napr zaujimalo,ako by to bolo na PS,lebo ja hram pod svojim nickom,priatelka hra pod svojim nickom, IP adresa je samozrejme rovnaka..ze ako by to bolo s kartou,ak by vkladala,lebo mame spolocny ucet,tym padom jedna karta,ktora je pisana na moje meno...ma niekto skusenost? sorry,ze to pisem v tomto vlakne.
stanley100

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 17 krát/14 krát

Odoslaťod LukinoaNikina 25 Júl 2013 21:50

stanley100 napísal:mna by napr zaujimalo,ako by to bolo na PS,lebo ja hram pod svojim nickom,priatelka hra pod svojim nickom, IP adresa je samozrejme rovnaka..ze ako by to bolo s kartou,ak by vkladala,lebo mame spolocny ucet,tym padom jedna karta,ktora je pisana na moje meno...ma niekto skusenost? sorry,ze to pisem v tomto vlakne.

Na PS neviem vážne ale myslim ze ak poziadaju o dokumenty a nebude tam nejaká zhoda s menom tak ta odpisu asi aj tam
LukinoaNikina

Odoslaťod Mrkva 25 Júl 2013 23:27

na kazdej herni by si dostal ban mas 2 ucty s 1 ip dokonca na jednu kartu co si cakal ???
Mrkva

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod 1886er 25 Júl 2013 23:34

môžeš hrať s 2 účtami na jednej IP adrese, ale nemôžu hrať oba účty na jednom cg stole a turnaj s menej ako 45 hráčmi, sa mi zdá. s tou zdieľanou kartou to asi bude trochu problém
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!