P****Stars Shop
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
P****Stars Shop
Ak som si niečo dal poslať z P****Stars Shopu platí sa nejaké poštovné? A ako dlho trvá dovoz vecí? Ak niekto ma skúsenosti stým nech tu napíše čo a ako :)
~ Diki
~ Diki
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Re: P****Stars Shop
precitaj si tukeho blog => tuke.blog.pokerportal.sk
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: P****Stars Shop
mne najebali postovne, tukemu nie, ja som nemal naladu sa snimi dotahovat o tych 1000sk, ale tam asi nebol problem od PS, ale skor ta jebla zasielkova sluzba
kazdopadne idem objednat asi dalsiu mikinu, lebo tie body asi inac neminiem (mozno este nejaky satelit na EPT)
dodavka ak si spominam cca 6 tyzdnov
kazdopadne idem objednat asi dalsiu mikinu, lebo tie body asi inac neminiem (mozno este nejaky satelit na EPT)
dodavka ak si spominam cca 6 tyzdnov
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re:
ja objednaval pred 14ti dny a dnes mi prisel uz tracking mail.. Takze pocitam dalsi tyden.. 3 tydny celkem
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
P****Stars Shop je balla.
Aj naši obchodníci, ktorým platíš v cashi by sa mali čo učiť.
Dodávka trvá 4-6 týždňov, bežné veci.
Kniha mi prišla za nejaké 2 týždne.
Reklamované veci chodia do týždňa.
- 1x sa mi stalo, že po 6 týždňoch nič neprišlo, tak som im napísal, ospravedlnili sa, že majú nejaké problémy, ale že posielajú prioritne, prišlo Royal Mailom za 5 dní
- 1x som reklamoval veľkosť, poslali zlú veľkosť bundy, tak mi tú pôvodnú nechali a nová prišla do 10 dní
Neplatí sa žiadne poštovné, väčšie veci chodia kuriérskou službou GLS, kniha prišla cez DHL, oboje samozrejme trackovateľné, menšie veci (šiltovka, karty) chodia bežnou poštou.
Aj naši obchodníci, ktorým platíš v cashi by sa mali čo učiť.
Dodávka trvá 4-6 týždňov, bežné veci.
Kniha mi prišla za nejaké 2 týždne.
Reklamované veci chodia do týždňa.
- 1x sa mi stalo, že po 6 týždňoch nič neprišlo, tak som im napísal, ospravedlnili sa, že majú nejaké problémy, ale že posielajú prioritne, prišlo Royal Mailom za 5 dní
- 1x som reklamoval veľkosť, poslali zlú veľkosť bundy, tak mi tú pôvodnú nechali a nová prišla do 10 dní
Neplatí sa žiadne poštovné, väčšie veci chodia kuriérskou službou GLS, kniha prišla cez DHL, oboje samozrejme trackovateľné, menšie veci (šiltovka, karty) chodia bežnou poštou.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dobry den prajem,
objednal si niekto tovar z obchodu P****Stars v poslednej dobe?? Chcel by som vediet ci ste platili postovne a balne. V prispevkoch este z roku 2008 chalani pisu ze nie ale tak chcem sa spytat ci sa odvtedy nieco nezmenilo.
Dakujem za odpoved.
objednal si niekto tovar z obchodu P****Stars v poslednej dobe?? Chcel by som vediet ci ste platili postovne a balne. V prispevkoch este z roku 2008 chalani pisu ze nie ale tak chcem sa spytat ci sa odvtedy nieco nezmenilo.
Dakujem za odpoved.
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
postovne a balne?
nie, to je vzdy na naklady P****Stars
nie, to je vzdy na naklady P****Stars
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
tak to som zvedavy... snad mas pravdu
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
tie hodinky su tam celkom dobre,tie tag heuery vyjdu o ca 1k e menej ako v obchode
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:tie hodinky su tam celkom dobre,tie tag heuery vyjdu o ca 1k e menej ako v obchode
Co hovoris na tie Citizeny za 12k FPP? Tie vychadzaju o 200 eur lacnejsie ako v obchode... Sice ich nepotrebujem, ale za tu cenu.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.