PayNoRake .com
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
PayNoRake .com
Ma niekto skusenost s touto hernou?? Hra tam niekto? Vracaju do 100% raku ako pisu? Nejake nazory by som si rad precital, aky je traffic a aky hraci, snad sa niekto najde.
Dakujem
Dakujem
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
Re: PayNoRake .com
-mozno sa mylim,ale znie to podozrivo,z coho potom ziju?ani peniaze by som neulozil niekde kde mi ponuknu 30 % urok
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Real Hustle online Scam school, maju aj daky freerol? ak hej tak to je ttalny SCAAAM
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
oni ziju z lasky hracov, ktori nemusia platit rake
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
lol, nesefuje tomu Fruni?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Funguje to tak, ze 100% rakeback dostane hrac az vtedy, ak v jeden den spravi urcity rake (napriklad 100$). V tom pripade z tohto dna dostane 100% rakeback. Problem je ale ten, ze je tam strasne malo hracov, cize je obrovsky problem nahrat taky rake za den.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
OK, ale preco je tam tak malo hracov, ked ponukaju taku vyhodnu ponuku? Ved predsa tie narakeovatelne hodnoty nie su az tak nerealne pre normalneho hraca a mat rakeback niekde k 80% je podla mna velmi financne vyhodne..
- grulo
grulo napísal:OK, ale preco je tam tak malo hracov, ked ponukaju taku vyhodnu ponuku? Ved predsa tie narakeovatelne hodnoty nie su az tak nerealne pre normalneho hraca a mat rakeback niekde k 80% je podla mna velmi financne vyhodne..
Mozno je to tym softom (nepodporuje HUD), mozno maju zly support, mozno problemy s cashoutom... netusim.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
hral som tam ale fakt len chvilku ..celkom slaby hraci.. turnaje som pravidelne bol plateny .. vytiahol som zrhuba okolo 400dolarov .s cashoutom som nemal problem..
- marek63
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Isli ti tam softy, HEM alebo PT?
- grulo
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.