Poradte herňu nlhe 6max mikro lim. okrem PP, PS
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Poradte herňu nlhe 6max mikro lim. okrem PP, PS
Zdravím. Mohli by ste mi prosím vás poradiť nejakú serióznu herňu vhodnú pre nlhe 6max mikro limity okrem Party Pokru, kde už hrám a Poker Stars, kde hrať kvôli banu už nemôžem? Najlepšie bez nejakého zdĺhavého potvrdzovania pri zakladaní účtu. Full Tilt je banda spriahnutá s PS, takže tam ten ban asi platí tiež a čo som sa raz zaujímal o vytvorenie účtu, tak chceli po mne brutálne potvrdenia a na to nemám čas ani nervy. Chcel by som to ako alternatívu k PP, keď je tam slabý trafik alebo sa mi moc nedarí nájsť stôl s fiškami. Dík
- 12345
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Re: Poradte herňu nlhe 6max mikro lim. okrem PP, PS
tak na party by o fishky ani traffic nemala byt nudza, ale co clovek spravi s ich software, ktore neukazuje ani players/flop (hint: TableScanTurbo) , nic moc vip systemom, poplatkom pri vkladoch/vyberoch atd
ak hladas vela fishiek, tak 8***oker.
microgaming siet ma 30pct rakeback, ale vela stolov je anonymnych. cez pokerportal sa mozes regnut napriklad na BetSafe. Tiez aj na U***et, ale ten coskoro opusti microgaming a bude mat vlastnu siet/hernu.
iPokru by som sa na micros skor vyhol pre vysoky rake.
na tvojom mieste by som zvazil 8***oker, ak si este nevyuzil FDB tam.
ak hladas vela fishiek, tak 8***oker.
microgaming siet ma 30pct rakeback, ale vela stolov je anonymnych. cez pokerportal sa mozes regnut napriklad na BetSafe. Tiez aj na U***et, ale ten coskoro opusti microgaming a bude mat vlastnu siet/hernu.
iPokru by som sa na micros skor vyhol pre vysoky rake.
na tvojom mieste by som zvazil 8***oker, ak si este nevyuzil FDB tam.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Dík. Ešte by som sa opýtal, či na tej 888 herni funguje holdem manager 1. A keď som už načal, tak sa opýtam aj na ten Full Tilt poker, či už sa tam registruje jednoduchšie a fungujú rýchle vklady cez VISA kartu ako na Party. Dík
- 12345
holdem manager by mal fungovat bez problemov. obmedzenie 888Pokru je, ze sa da otvorit maximalne 6 cash game stolov, vip system je tiez velmi slaby.
ono co sa tyka registracii, tak kazda herna vyzaduje overenie totoznosti, kopiu obcianskeho, casto kreditnej karty so zakrytim niektorych cisel. na FTP by mal ist insta vklad cez VISU bez problemov, lenze ak mas ban na stars, na FTP ti zrejme tiez nedovolia hrat.
ono co sa tyka registracii, tak kazda herna vyzaduje overenie totoznosti, kopiu obcianskeho, casto kreditnej karty so zakrytim niektorych cisel. na FTP by mal ist insta vklad cez VISU bez problemov, lenze ak mas ban na stars, na FTP ti zrejme tiez nedovolia hrat.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Party Poker po mne nikdy nič nechcel - žiadne dokumenty, občiansky a tak, preto tam hrávam.
- 12345
Asi si zatial este nevyberal peniaze z herne, niektore herne totizto overuju totoznost az pri vybere a ak totoznost neoveria, tak ti peniaze jednoducho nebudu moct poslat. Tiez mam taku skusenost ze uplne kazda herna tu totoznost overuje...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
uz som vyberal aj vkladal niekolkokrat a fakt odo mna nic nepytali
- 12345
So skúsenosťami som na tom podobne, skôr či neskôr si to potvrdenie totožnosti skrátka pýtala každá herňa, hlavne ak mala spracovať výber.
Ešte o niečo opatrnejšie sú herne častokrát pri vkladoch cez kartu, lebo s tým sa často robia podvody a potom to musí herňa vrátiť a platiť z vlastného vrecka, preto je pochopiteľné, že si pri týchto vkladoch na nových neoverených účtoch dávajú pozor. Ja už sa nad tým ani nejako nezamýšľam, keď sa do nejakej herne registrujem, rovno predpokladám, že budú chcieť účet overiť, je to proste povinná byrokracia, ktorú chcem mať čo najskôr za sebou. Zas tak veľa času to nezhltne – odfotiť OP, nejakú faktúru, hodiť to do PC a poslať
Konkrétne aj na Party si odomňa doklad pýtali aj na WPT (tiež sieť Party )
Inak by som ti tiež odporučil ten 8***oker, môžeš sa tam regnúť cez PokerPortal VIP program a dostaneš aj body navyše:
http://www.pokerportal.info/vip/
Ešte o niečo opatrnejšie sú herne častokrát pri vkladoch cez kartu, lebo s tým sa často robia podvody a potom to musí herňa vrátiť a platiť z vlastného vrecka, preto je pochopiteľné, že si pri týchto vkladoch na nových neoverených účtoch dávajú pozor. Ja už sa nad tým ani nejako nezamýšľam, keď sa do nejakej herne registrujem, rovno predpokladám, že budú chcieť účet overiť, je to proste povinná byrokracia, ktorú chcem mať čo najskôr za sebou. Zas tak veľa času to nezhltne – odfotiť OP, nejakú faktúru, hodiť to do PC a poslať
Konkrétne aj na Party si odomňa doklad pýtali aj na WPT (tiež sieť Party )
Inak by som ti tiež odporučil ten 8***oker, môžeš sa tam regnúť cez PokerPortal VIP program a dostaneš aj body navyše:
http://www.pokerportal.info/vip/
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Hrám len mikro limity a najviac som asi vkladal 50 dolárov a vyberal nejakých 50 a zatiaľ odomňa nepýtali nič.
- 12345
Otázkou skôr je, prečo je pre teba taký problém potvrdiť herni svoju totožnosť.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.