StansPoker
Re: potvrzeni
mne se dnes sice na cash moc nedarilo (ja flush po turnu, on na river full) ale jinak pohodicka *THUMBS UP* ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: potvrzeni
turnaj bol vyborny
tiez som chvilu hral aj cash a velmi prijemne pra prekvapila rychlost softveru, myslim ze po UB tu frcia ruky najrychlejsie, super bolo aj to ze na prima networku je kopec hracov, nie ako v tych minihernickach kde sa hravalo OPT ;)
jedina vec co mi nesedela je velkost okna, mal som problemy bezat 2 stoly naraz kvoli tej chatovacej casti okna, pri tak obrovskom okne si neviem predstavit hrat 4 a viac stolov naraz. Mozno to ma niekde nastavenia kde sa to da zmensit, zatial som nehladal.
tiez som chvilu hral aj cash a velmi prijemne pra prekvapila rychlost softveru, myslim ze po UB tu frcia ruky najrychlejsie, super bolo aj to ze na prima networku je kopec hracov, nie ako v tych minihernickach kde sa hravalo OPT ;)
jedina vec co mi nesedela je velkost okna, mal som problemy bezat 2 stoly naraz kvoli tej chatovacej casti okna, pri tak obrovskom okne si neviem predstavit hrat 4 a viac stolov naraz. Mozno to ma niekde nastavenia kde sa to da zmensit, zatial som nehladal.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: potvrzeni
Velkost stola sa da zmenit, su tam 2 velkosti, takisto chat sa da vypnut...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: zart
Ty si to zahral pekne, ale ja som to hral maximalne nezodpovedne. Vzhladom na situaciu na stole, ked Vlado uz nemal v podstate nic, som ani nahodou nemal dorovnat, ale co uz milionar nebudem, tak mi treba. Inac fakt supoer turnaj
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Dobry turnajek
Jsme moc radi, ze se vam vsem turnaj libil *JOKINGLY* ! Pokud budete mit k turnaji nejake navrhy nebo pripominky, dejte nam vedet ;-) Tesime se na vas pristi sobotu, Zaneta SJ
- katarina SJ
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to mi dojde mail ?
to mi dojde mail kvoli tomu darcekovemu baleniu ci ako to vcera som si moc nezahral :D
- skmatt
- Založený: Apr 2007
mne nejde prihlasit
myslim si ze mam disabled acc akoze kvoli comu ?
- skmatt
- Založený: Apr 2007
Re: mne nejde prihlasit
mě také ne.Co je špatně?
- algec111
Re: Re: Re: Dobry turnajek
Mi vse funguje jak ma a dokonce uz mam zpet i prohranych pet babek za sobotni turnaj :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.