StansPoker
gevlik
sel jsem si lehnout odpoledne, v 20:00 jsem vstal a po dopsani "vlade" jsem zalehl opet ;-)
vlade v jine teme psal, ze kdyz se 2x vyspinkame dostaneme info o OPT III. a tak jsem se 2x vyspinkal a zadne info nemam :( :-D :-D :-D
vlade v jine teme psal, ze kdyz se 2x vyspinkame dostaneme info o OPT III. a tak jsem se 2x vyspinkal a zadne info nemam :( :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
KQ RED
Klici tak kde dneska jste ?? .. vcera se mi sice J4 BLACK najit nepodarilo ale dnesa uz asi po hodine jsem nasel KQ RED :) ... ale jestli by jste sli dneska hledat tak pujdu velmi rad s Vama :)... jo APiku a Vlado :) ... a kde jsi vcera vlastne byl Vlado ?? ...
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: KQ RED
juj, ja som do noci robil, nove ligy ktore chystame a ine veci okolo pokerportalu, tak niekedy neostane neostane ani hodinka na nejaku tu particku pokru :)
Kedy dnes hrate? Pridem vam zasa odovzdat par libier :)
Kedy dnes hrate? Pridem vam zasa odovzdat par libier :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Lisaci
No jo no to je to mladi .. jsem na stredni a mame ted dva tydny volno na nakou rocnikovou praci kterou mam uz davno hotovou tak se valim doma :) ... a hraju poker :) ...
Vlado : uz se na ty ligy tesim :) .. ale chtelo by to uz nake info :) ... ja mam cas porad .. takze pokud sem napisem v kolik mas cas ty a AP tak rad prijdu :)
Vlado : uz se na ty ligy tesim :) .. ale chtelo by to uz nake info :) ... ja mam cas porad .. takze pokud sem napisem v kolik mas cas ty a AP tak rad prijdu :)
- Lisaci
Re: Re: Lisaci
jak ja ti zavidim *SLZA* uzivej si dokud muzes, pak uz to v pracovnim procesu nebude nic moc :(
pokud nebudes pracovat jako profi pokrovy hrac :-D
pokud nebudes pracovat jako profi pokrovy hrac :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: KQ RED
No vcera to bylo dilo... a to jsme spolu skoro hodinu checkovali sami u stolu a J 4 black se nekonalo. Ja pak jeste sel zkusit na chvili v pauze LM a zase nic neprislo. A pritom v pondeli jsem dostal tu viteznou ruku skoro hned, takze jsem se namlsal a ted, pokud nedostanu bonusovou ruku do pulhodiny, tak se dostanu do sileneho tiltu a rozhazim svoje penize a jdu pryc :-D
Ovsem at pouze neplacu, musim se pochvalit - vcera polocas 1:1 trefeno, vyhra MU na penalty trefeno a celkovy vitez LM MU trefeno... bude zase co rozhazovat v pokeru :-D
Ovsem at pouze neplacu, musim se pochvalit - vcera polocas 1:1 trefeno, vyhra MU na penalty trefeno a celkovy vitez LM MU trefeno... bude zase co rozhazovat v pokeru :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Bonus to KatarinaSJ
KatarinaSJ mohla by jsi se podivat prosim co je s mym dnesnim bonusem za KQ RED .. psal jsem si s tim druhym od Vas ze suportu uz pred hodinou a pul a porad nic :) .... diky
- Lisaci
Hand of the Day
Tak to je fakt na prasky toto uz ... pisu na suppor je tam ten Robert nejdrive ze o zadnym bonusu za zadnou hand nevi .. pak jako ze jo .. ze bonus pripise ... porad nic .. tak pisu mail ... pote se dozvidam .. ze to plati jen kdyz u stolu sedi vic jak 3 !!! lidi .. jinak je to neplatne !!
- Lisaci
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.