StansPoker
Zjistovani RH
Nechavate si overovat RH u supportu, nebo vychazite ciste z udaju v aplikaci. Ja totiz hral hlavne utery+streda tak, abych vse nahral, mam 107 RH v aplikaci (14+46+47 od pondeli do stredy), overoval jsem si projistotu na supportu a tam mi odepsali, ze udajne mam mit jen 8 RH! Coz je samozrejme nesmysl a predpokladam, ze to jeste jednou proveri a vse bude v poradku. Kazdopadne mne to celkem zaskocilo...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Zjistovani RH
hmm, no ja som si to nedal nikdy zistovat na supporte, vzdy len podla tych udajov co ukazuju tam v aplikacii. Myslim ze 107RH a 8 RH to je trocha rozdiel, to bude len nejaky omyl.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Zjistovani RH
Ano byl, uz se mi aji na online chatu ta anglicanka omluvila - pochopila dotaz naseho supportu ve smyslu nahraneho rake - ktery mam opravdu neco pres 8usd :-) Takze vse dobre. Pro mne je totiz za trest hrat cash game, takze jsem byl docela v soku, ze byl nejaky vypadek a budu muset hrat znova :-D
-
Re: Re: Re: Zjistovani RH
hehe a to ako sa ti podarilo do chatu dostat anglicanku? Ja ked som tam prisiel rano, naobed, vecer alebo v noci vzdy tam bola katka alebo zanetka, raz aj nejaky chlapik, tusim roman :-||
Vsetci hovorili plynulou slovencinou alebo cestinou :)
Vsetci hovorili plynulou slovencinou alebo cestinou :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Zjistovani RH
rumunske ipecky :D
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Re: Zjistovani RH
Tak tyhle nase holky jsou jen na beznem chatu a podpore, ja mam ten jejich VIP support takze tam asi jsou jen anglicani... ale tak nastesti na presne gramatice nebazirovala :-)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zjistovani RH
Zdravim,
Zakaznicke centrum pre cechov a slovakov je otvorene medzi 11:00 a 23:00. Ak pridete na chat mimo tychto hodin, tak budete automaticky prevedeny na anglicke zakaznicke centrum. ;-)
Zakaznicke centrum pre cechov a slovakov je otvorene medzi 11:00 a 23:00. Ak pridete na chat mimo tychto hodin, tak budete automaticky prevedeny na anglicke zakaznicke centrum. ;-)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Bounty alebo $100 added do Leaderboard
Zdravim,
Rozhodli sme sa od buduceho tyzdna pridat do turnaja nejaku pikosku, rada by som vedela Vas nazor, ktora moznost by Vam vyhovovala viac, ci bounty na mna a na zanetku za $50 na hlavu alebo $100 added do prize pool.
CO SA VAM ZDA LEPSIE A VYHODNEJSIE? na zaklade Vasich hlasov sa rozhodne.
;-)
Rozhodli sme sa od buduceho tyzdna pridat do turnaja nejaku pikosku, rada by som vedela Vas nazor, ktora moznost by Vam vyhovovala viac, ci bounty na mna a na zanetku za $50 na hlavu alebo $100 added do prize pool.
CO SA VAM ZDA LEPSIE A VYHODNEJSIE? na zaklade Vasich hlasov sa rozhodne.
;-)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: Bounty alebo $100 added do Leaderboard
mne sa viacej paci $100 added ale aj bounty zanetka znie lakavo:)u mna tak 60/40
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Bounty alebo $100 added do Leaderboard
eh, az teraz som si vsimol ze bounty katka aj zanetka, tak potom sa priklanam k bounty.(to je jasnacka) :)
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.