StansPoker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akce dou

Odoslaťod katarina SJ 01 Júl 2008 16:40

Ti co maju za rake 300 bodov sa takisto snazili vo vsetkych turnajoch ale bohuzial neuspesne, ak ste si nevsimol tak body za RH sa rataju iba hracom, ktori sa zucastnili turnaja, takze karty su vyrovnane ako pre Vas, tak aj pre hraca, ktory ziskal body iba za RH!!!!
katarina SJ

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akce

Odoslaťod Lisaci 01 Júl 2008 16:43

no nic tohle je výsměch :) .. končím debatu .. samozdřejmě uvidíme který z TOP 5 se bude přístí týden nejvíc smát ... kdo to vyhraje ma už první TOP 5 jisté ..
Lisaci

Založený: Nov 2007

re

Odoslaťod w4444x 01 Júl 2008 16:54

haha tak toto je argument ako od Fica ... prepac ale toto som necakal ... " Keby ste boli ti, ktori su dole, tak tuto akciu by ste privytali" to rovno nabuduce napis radsej " lebo medved" to dava je zmysluplnejsie ...

Stale sa cudujes preco sa nam nieco nepaci , no ja absolutne nechapem preco ty nechapes preco sa my stazujeme ( preco asi ) ...

Je to vrcholne nesportove a neprofesionalne nepochopitelne a neviem co este ...

a to ze z toho nemate osoh ale prosita Katka ... kazdy kto ma iq nad 20 vidi ze len chcete dostat par ludi naspat do hry aby sa to stale oplatilo hrat ...

Ani keby sme tam doyla Brunsona posadili tak nebude vo vsetkych turnajoch na bodoch .. proste je to nefer ... nevidim v tom ziadnu " zabavu " , to rovno dajte 1000$ niekomu koho na konci vyzrebujete TO BUDE SRANDY KOPEC LOLOLOLOLOL ze ano ? ...

Tiez co ak nastane situacia ze na tomto turnaji bude prvy lisak , druhy ja , treti matej , 4. ac a 5. gevlik , top5 bude mat obravsky nadskok ktory uz moze prekonat len zopar ludi ktori by heroicky v poslednych turnjoch okupovali 1. 2. resp 3. miesto . A jedine co sa dosiahne ze Na turnaje bude chodit 8 ludi to uz bude kopec srandy potom ...
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: re

Odoslaťod w4444x 01 Júl 2008 16:55

to je zmysluplnejsie *

prosimta*

je tam kopec chyb ale co uz ... nejak sa mi to ani nechcelo kontrolovat ..
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: re

Odoslaťod katarina SJ 01 Júl 2008 16:56

TAk vieto co moji mili, ja sa na to vsetko na buduce vy.... a uz ziadne turnaje organizovat nebudem, vidim ze to nema vyznam, pretoze nasi slovaci a cesi nebudu nikdy spokojni!!!!
katarina SJ

Re: Re: re

Odoslaťod Lisaci 01 Júl 2008 16:58

vcera jsem s tebou dost nesouhlasil :D .. ale dnes jsem 100% při tobě ... tohle je fakt nesportovní a argumenty Katarinky jsou bohuzel k plači :( ...
Lisaci

:D

Odoslaťod 0x 01 Júl 2008 16:59

*JOKINGLY**JOKINGLY**JOKINGLY*
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Re: re

Odoslaťod Lisaci 01 Júl 2008 17:00

Katarina : tobě se nikdy nic takoveho nestalo ?? ... po včerejšku jsem byl maximálně štastny ani jsem nemohl spat ... a pak mi takhle srazis hřebnek :( ...
Lisaci

Re: Re: Re: re

Odoslaťod katarina SJ 01 Júl 2008 17:00

No pekne, tak to Vam velmi pekne dakujem, clovek sa snazi nieco pre Vas urobit a takto dopadne. Koncim!!!! a koncim s pomocou aj v tejto diskusii, za prve nemam to v pracovnej naplni a za druhe nemienim sa bavit s ludmi, ktori nevedia ocenit, co sa pre nich robi!!! ak budete potrebovat pomoc od teraz nas prosim kontaktujte priamo na SJ.
Pekny den prajem vsetkym!
katarina SJ

Re: Re: Re: Re: re

Odoslaťod acvonmilan 01 Júl 2008 17:10

Ale Katarinko neberte si to tak, oni to zkousnou a zase bude dobre. Presne jako to pisete, pro nas co jsou pozadu je to sance dotahnout se na celo, ale zase pochopte, ze zrovna tihle dva tim padem prichazeji o naskok. Proto jsou rozcileni. Ale urcite to nemysli zle proti Vam, myslim ze uz zitra vychladnou a budou se na to divat uplne jinak... @->--
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!