StansPoker
Re: Freeroll $1000
Nemozes spat?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Freeroll $1000
Nemůžu, spím přes den :-)
- NightRiderCZ
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Freeroll $1000
hehe, ok, kukal som, dalsi freeroll na stans je az o 7 rano, na Bodogu mas nejaky nocny freeroll o 1000$, ale myslim ze zacina nejako okolo tretej rano, takze ked zajtra nezaspis tak skus tam :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: to katarina SJ
Ano raked hands sa pripocitavaju iba z Cash tables. SAG sa nerataju ako cash tables. Sorry :(
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: pomoc
Zdravim, vcera bol Kvalifikacny freeroll pre cz/sk do Weekly Finale, asi ste hrali tento turnaj, neviem vase alias, takze to nemozem zistit presne, kazdy kto vyhral miesto, obdrzal dnes email s potrebnymi informaciami. Ak ste ich nedostal, tak mi poslite Vase alias a ja Vam to zistim (mozete poslat na cesko@stanjames.com). *THUMBS UP*
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: StansPoker
Dnes som prvy krat zavytal na cash game do tejto herne .Po doporuceni par hracov ,ktory to tu maju v malicku im musim dat za pravdu. VERY GOOD :-D, dobry tip , easy money *THUMBS UP*
p.s.: Miss katarina SJ - ste zadana ?@->--
p.s.: Miss katarina SJ - ste zadana ?@->--
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: to katarina SJ
dakujem za info, @->-- uz mam v tom konecne jasno :)
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Aj vam
Zmrzne cely pocitac ked chcete otvorit hociajky turnaj v poker klientovi StansPoker tak mi komplet zmrzne PC, da sa hybat iba mysou a na nic klikat - tym padom musim restartnut PC natvrdo. Stalo sa mi to 4krat za sebou. Neviem co to moze byt? nejaka chyba v Matrixe :-D
- bedlak
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.