StansPoker
Re: výběr
Na Moneybookers casto behem par minut... jedna z nejrychlejsich heren co se vyberu tyce.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
grafika
ale co sa grafiky a prehladnosti tyka, tak jeden ubohy otras
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: grafika
vsetko ma svoje + a - ..myslim, ze u stans je skoro okamzity vyber na MB jedno velke plus a potom aj rychlost softu (ktory mi ale niekedy aj lezie na nervy, pretoze je tak rychly, ze nezachytim showdown :-D )
Grafika mi nejak nevadi, skor naopak, len lobby je trosku neprehladne, ale da sa na to zvyknut :)
Mne co najviac vadi je situacia, ked su posledne dva stoly a last 17 players a kazdu ruku sa caka na ukoncenie ruky na druhom stole, ale to su len take len detaily, ja som zo stans spokojny :)
Grafika mi nejak nevadi, skor naopak, len lobby je trosku neprehladne, ale da sa na to zvyknut :)
Mne co najviac vadi je situacia, ked su posledne dva stoly a last 17 players a kazdu ruku sa caka na ukoncenie ruky na druhom stole, ale to su len take len detaily, ja som zo stans spokojny :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: grafika
tak mne sa ta grafika naopak dost paci, aj to ze je to rychly soft, ten showdown to je ale strasny masaker, to sa ani neda zachytit, to je brutal speed :))
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: grafika
suhlas.. ja som zistil, ze som vonku az v daka oznamu, co mi vypisalo :) zrovna sa idem pozriet co sa vlastne stalo :D
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
Re: Re: sk/cz
dik*THUMBS UP*
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
Registracia
Pls: pri registracii na Stabs pozaduju tel.cislo, vraj koli nejakej kontrole (?). Mate s tym skusenosti? Zvyknu zavolat, ci je to len taka pro forma? Dik! ;)
- Gomez
- Založený: Jan 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.