StansPoker
Re: to SJ team
Mate na mysli $200 Freeroll?
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: to SJ team
ano ;-) ale to jen pro poradek :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: to SJ team
Je mozne, ze ste neodohral potrebny pocet raked hands, tympadom ste sa nekvalifikoval na extra chips.
Bohuzial my nevidime presny pocet Vasich raked hands (iba deposit raked hands), takze musim kontaktovat Microgaming a hned ako budem mat odpoved, tak Vas budem informovat. Ospravedlnujem sa, ze som to nemohla vyriesit hned. :-P
Bohuzial my nevidime presny pocet Vasich raked hands (iba deposit raked hands), takze musim kontaktovat Microgaming a hned ako budem mat odpoved, tak Vas budem informovat. Ospravedlnujem sa, ze som to nemohla vyriesit hned. :-P
- katarina SJ
Re: Re: Re: Re: to SJ team
no problem ;-) ted uz mi pise vice jak 50 RH takze zitra na $500 v 10:30 naseho uvidime :)
diky @->--
diky @->--
-
pre SJ Team
Chcem sa opytat ako je mozne ze v rebricku Leaderboard nieje moj nick Zerik ked po predoslom kole som bol na trerom mieste? Mate v tom zrejme chybu.
- Zerik77
Re: pre SJ Team
Protoze jsi byl prilis vysoko a musel jsi dostat pres prsty - predni mista ma totiz predplacena mafie v cele s kmotrem Vladem :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: pre SJ Team
Mate pravdu , uz som to opravila, ospravedlnujem sa za to, nejako som Vam tam zabudla, ale v celkovej tabulke Vas mam, takze by som na to urcite prisla na buduci tyzden. Ale dakujem za upozornenie :-[ *JOKINGLY**THUMBS UP*
- katarina SJ
Katarinka, Zanetka
..chysta SJ kvalifikacie na EPT San Remo, alebo Monte Carlo ?..dik za odpoved ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Katarinka, Zanetka
taky bych je radsi hral na SJ nez PS ;-)
-
Free Bet u stanjames
Mám otázku na KatarinuSJ. Včera som uskutočnil prvý vklad a podal som prvú stávku v hodnote nejakých 30 GBP. Dostanem FreeBET zadarmo? Registroval som sa už dávnejšie, ale prvý vklad a prvú stávku som ukutočnil iba včera. Ďakujem za odpoveď. Moje prihlasovacie meno je: billabong6
- onlinetip
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.