T6 Poker
Re: Stiahol
ja som tam hraval turnaje a pekne som tam zarobil :)
Ale ked som chcel hrat omahu hi/lo (cash) tak som nemal sancu, nikto to tam nehral :(.
Ale ked som chcel hrat omahu hi/lo (cash) tak som nemal sancu, nikto to tam nehral :(.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Stiahol
Zarobil si, cize aj vyberal. Neboli nijake problemy? Davnejsie som cital, ze je to neseriozna herna. Nemas taku skusenost?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Stiahol
ziadny problem, musel som ich preverit lebo aj ja som take cital, vyberal som dost, takze seriozna herna, vyber trva 1-2 dni.
- vlade
Re: Re: Re: Re: Stiahol
All players must generate €50 in rake before they can withdraw money otherwise the deposit bonus is lost.
Tato veta znamena, ze musis uhrat 50 rake pred vyberom, lebo stratis narok na bonus, alebo, ze akymkolvek vyberom stratis narok na bonus? Cize ak vyberem a mam uz 50 rake tak mam narok na bonus?
Tato veta znamena, ze musis uhrat 50 rake pred vyberom, lebo stratis narok na bonus, alebo, ze akymkolvek vyberom stratis narok na bonus? Cize ak vyberem a mam uz 50 rake tak mam narok na bonus?
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Re: Stiahol
A este otazka. Kedy sa vyplace rake back? Bonus sa nepremlcuje? Nemusis ho vyclearovat do urciteho terminu. Neviem odpovede na ich stranke najst.
- 1zart1
Re: T6 Poker
Ta veta co pises znamena ze musis nahrat 50€ rake predtym ako vyberas peniaze, inak sa ti deposit bonus strati. (to sa mi ale moc nevidi, pretoze ja som 50 rake urcite nenahral kedze som hral turnaje, uz som vyberal a bonus tam stale mam)
Rakeback sa vyplaca vzdy 15-teho v mesiaci za predchadzajuci mesiac. Bonus myslim nezmizne ja ho tam zatial stale mam, ak mi odtial zmizne dam vediet.
Rakeback sa vyplaca vzdy 15-teho v mesiaci za predchadzajuci mesiac. Bonus myslim nezmizne ja ho tam zatial stale mam, ak mi odtial zmizne dam vediet.
- vlade
re:
hraval jsem tam, 8x jsem vyhral 30€ turnaje co jedou kazde 2 hodiny a 3x jsem vyhral 300€ turnaj od 20.00 - plus na cashi jsem neco nahral, asi 200€ - problem byl s vyberem, musel jsem tam nejdriv jeste neco vlozit aby me vyplatili - od te doby tam hraje jen Mařena :-)
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.