Tony G Poker
Re: Tony G Poker
ja som ledva stihol OPT, tiez som nemal cas na diskusiu a mam token
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
zdravim, chcem sa spytat na ten bunus na Tony G, tych 30 babiek sa pripise automaticky, ci treba nieco spravit? a tych 150 percent, musim na jeden krat nahrat za 3 mesiace? vopred dakujem za odpoved
- PEPOO13
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dava sa to myslim ze po 10$ (stale za 650bodov) neviem ci su tie cisla presnie ale je to nieco v tom zmysle...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
PEPOO13 napísal:zdravim, chcem sa spytat na ten bunus na Tony G, tych 30 babiek sa pripise automaticky, ci treba nieco spravit? a tych 150 percent, musim na jeden krat nahrat za 3 mesiace? vopred dakujem za odpoved
Prvych 15$ dostanes do 72hodin od prveho vkladu (automaticky, netreba nic robit), teraz su sviatky, mozno to bude trvat trocha dlhsie, dalsich extra 15$ dostanes po nahrati 3000 bodov, ten bonus 150% sa pripisuje po 5$ za kazdych nahratych 600 bodov, tiez automaticky.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ako sa da dostat na ttu kvaldu na tony g poker pre 2000 garuanted?
- Cizo7891
- Založený: Nov 2008
porad mam CANNOT CONNECT
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal::o porad mam CANNOT CONNECT
skusaj mne to tiez asi 3x nahodilo a potom ma to pustilo
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
APminer napísal::o porad mam CANNOT CONNECT
jo, hrozne dnes s tym prihlasovanim, ale ked skusas dost dlho tak ta to tam nakoniec pusti
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ahoj ,
přes moje původní rozhodnutí , že se sítí ipoker končím, jsem se zaregistroval do TonyG herny. Nemůžu mít problém , že jsem již v této síti registrován např. přes expekt ? (pod jiným nickem ). Nerad bych se dočkal při výběru nějakého překvápka . Jinak je to fajn dorazil 20$ bonus :-)
dík
přes moje původní rozhodnutí , že se sítí ipoker končím, jsem se zaregistroval do TonyG herny. Nemůžu mít problém , že jsem již v této síti registrován např. přes expekt ? (pod jiným nickem ). Nerad bych se dočkal při výběru nějakého překvápka . Jinak je to fajn dorazil 20$ bonus :-)
dík
-
m42orion - Príspevky: 34
- Založený: Okt 2007
V ramci siete iPoker mozes mat viacero uctov. Ak mas v kazdej herni 0-1 ucet, je to uplne v poriadku . Ja osobne mam viacero uctov na iPoker tiez a v pohode som vsetko vyberal, pisal so supportom, atd.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.