Mohol by mi niekto povedat, ako ziskam tie body ? Konkretny priklad kedy ziskam 1 bod ? Vsade pisu, ze za hranie viacerych stolov naraz a poplatkami a tak...ja chcem konkretny priklad...vdaka
PS - je mozne, ze tu uz bola takato tema dakedy, ale nechce sa mi ju hladat, tak prosim odpiste...este raz diky
VPP a FPP na P****Stars
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: VPP a FPP na P****Stars
1. V cash game (hra o peniaze pri stole)
Prvy FPP bod dostanes v hre v ktorej rake dosiahne
* $0.40 fixed limit
* $0.40 NL/PL
* $0.40 v hre "1-na-1"
* $1.00 na ostatnych stoloch
Druhy FPP dostanes ak v tej istej hre rake dosiahne
* $2.00 na 6 max stoloch
* $3.00 na ostatnych stoloch
Treti FPP dostanes ak rake prekroci 5$
2. V turnajoch
za kazdy $1 zaplateny na poplatkoch dostanes 5 FPP
tu mas potom este kalkulacku na ktorej si mozes zratat kolko bodov asi dostanes podla toho co hravas... http://www.P****Stars.com/vip/calculator/
Prvy FPP bod dostanes v hre v ktorej rake dosiahne
* $0.40 fixed limit
* $0.40 NL/PL
* $0.40 v hre "1-na-1"
* $1.00 na ostatnych stoloch
Druhy FPP dostanes ak v tej istej hre rake dosiahne
* $2.00 na 6 max stoloch
* $3.00 na ostatnych stoloch
Treti FPP dostanes ak rake prekroci 5$
2. V turnajoch
za kazdy $1 zaplateny na poplatkoch dostanes 5 FPP
tu mas potom este kalkulacku na ktorej si mozes zratat kolko bodov asi dostanes podla toho co hravas... http://www.P****Stars.com/vip/calculator/
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: VPP a FPP na P****Stars
No trochu by som admina doplnil...
To co pise je zrejme spravne (teda pri SNG urcite), ale tyka sa to VPP, nie FPP.
VPP=FPP v pripade ze si Bronze Star, co je defaultny status. Ak nahras 1500 VPP, budes do konca mesiaca a cely dalsi Silverstar, vtedy mas 1.5FPP za kazdy VPP... este lepsie je to pri Goldstar (2x), Platinum Star (2.5x), Supernova (tusim 3.5x) a SuperNove Elite (5x).
A vsetko co si na PS mozes kupit, resp. vsetky turnaje hras za FPP, nie VPP, ktore su na to aby ti urcili status.
To co pise je zrejme spravne (teda pri SNG urcite), ale tyka sa to VPP, nie FPP.
VPP=FPP v pripade ze si Bronze Star, co je defaultny status. Ak nahras 1500 VPP, budes do konca mesiaca a cely dalsi Silverstar, vtedy mas 1.5FPP za kazdy VPP... este lepsie je to pri Goldstar (2x), Platinum Star (2.5x), Supernova (tusim 3.5x) a SuperNove Elite (5x).
A vsetko co si na PS mozes kupit, resp. vsetky turnaje hras za FPP, nie VPP, ktore su na to aby ti urcili status.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.