vyber herne...
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
vyber herne...
Zdravim...
doteraz som hraval v herni P*R.com a dosla mi trpezlivost s trvanim vyberov, kde musim cakat min. 4 dni kym mi peniaze dojdu a to je po skusenostiach s NOIQ nieco neskutocne, kedze z NOIQ som mal peniaze do 2 hodin na ucte ....
Idem menit hernu a pri vacsine nepisu ako dlho trvaju vybery, takze vam poprosim o rady, resp. skusenosti s vyberom v inych herniach... ideal by bolo NOIQ ale tam uz som vyuzil bonus 100% takze tato moznost pada...
doteraz som hraval v herni P*R.com a dosla mi trpezlivost s trvanim vyberov, kde musim cakat min. 4 dni kym mi peniaze dojdu a to je po skusenostiach s NOIQ nieco neskutocne, kedze z NOIQ som mal peniaze do 2 hodin na ucte ....
Idem menit hernu a pri vacsine nepisu ako dlho trvaju vybery, takze vam poprosim o rady, resp. skusenosti s vyberom v inych herniach... ideal by bolo NOIQ ale tam uz som vyuzil bonus 100% takze tato moznost pada...
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Re: vyber herne...
ty si asi najuspesnejsi slovak na P*R
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
no ale kazdy vie, ze uroven na P*R je uboha, takze by som neprecenoval, ale kazdopadne dakujem
- marcoo12snv
nevyberaj hernu podla toho kde ako dlho trva vyber... v kazdej lepsej herni mas moznos vybrat peniaze cez moneybookers etc... ja najradsej pouzivam bankovy prevod ktory sice trva cca tyzden ale je asi najbezpecnejsi.. radsej vyberaj hernu podla softweru(klientu),trafiku,sluzby,rakeback....
najlepsie 2 herne su jednoznacne P****Stars a F****Tilt ... ale to neznamena ze su aj najziskovejsie preteba... ak rad cistis bonusy tak si vyber hernu ktora ponuka tucny bonus a je znama zlou urovnou hracov... clearnes bonus a ides dalej ...
ak hravas turnaje/sng tak jednoznacne F****Tilt/P****Stars
ak cash game do NL600-1000 tak mozes chodit na herne ako cake,B**n, a cojafim ake novo zalozene herne kde hra dost zlych hracov...
najlepsie 2 herne su jednoznacne P****Stars a F****Tilt ... ale to neznamena ze su aj najziskovejsie preteba... ak rad cistis bonusy tak si vyber hernu ktora ponuka tucny bonus a je znama zlou urovnou hracov... clearnes bonus a ides dalej ...
ak hravas turnaje/sng tak jednoznacne F****Tilt/P****Stars
ak cash game do NL600-1000 tak mozes chodit na herne ako cake,B**n, a cojafim ake novo zalozene herne kde hra dost zlych hracov...
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
kolko trva vyber na starse a fulltile?
- marcoo12snv
Misko prosim vysvetli mi, v com je prevod priamo na BU bezpecnejsi ako na Moneybookers, a este, ze co je to ten 'trafik'?
Inac 3/4 dni nie su nejak tragicke, ved nevyberas kazdy tyzden:)
Inac 3/4 dni nie su nejak tragicke, ved nevyberas kazdy tyzden:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pani prosim nerieste preco... mam na to svoje dovody preco chcem rychly prevod...
potrebujem konkretne info...
herna - dlzka vyberu - bonus - rakeback
potrebujem konkretne info...
herna - dlzka vyberu - bonus - rakeback
- marcoo12snv
no ked napises do suportu ze jediny sposob ako a kde sa daju vybrat peniaze je na tvoj ucet...s tvojim menom.. a mas ho iba jeden ... tak myslim ze je to bezpecnejsie ako pouzivat niaku internetovu penazenku ako money bookers
trafik je mnozstvo hracov ktory hraju v spicke/mimo spicky ... na niekotorych herniach mas problem najst napr 4 stoly nl200 cize sa blbo tableselectuje a blbo robia sesion
trafik je mnozstvo hracov ktory hraju v spicke/mimo spicky ... na niekotorych herniach mas problem najst napr 4 stoly nl200 cize sa blbo tableselectuje a blbo robia sesion
-
najlepsia je F****Tilt ... bonus 600$ rakeback 27%... vybery maju vsetky druhy .... po prvom depozite z uctu/moneybookers sa da vyberat peniaze do 1-2 dni
-
diky, na anglickych strankach sa to pise traffic, tak som nevedel, ze ci to je to iste
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.