Majstrovstva sveta vo futbale 2010
Re: Majstrovstva sveta vo futbale 2010
a ty budes mat nejake komplexy ked sa potrebujes navazat
si dost mimo temy ked si myslis ze Svajciari by otvorili,.. sledujes Svajciarsky futbal na reprezentacnej urovni ??? zial ja som ich proti silnemu muzstvu este nevidel otvorit hru a to som ich uz videl dost krat aj na vlastne oci
si dost mimo temy ked si myslis ze Svajciari by otvorili,.. sledujes Svajciarsky futbal na reprezentacnej urovni ??? zial ja som ich proti silnemu muzstvu este nevidel otvorit hru a to som ich uz videl dost krat aj na vlastne oci
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
http://www.youtube.com/watch?v=xR46IzYP7MA&feature=player_embedded
v Severnej Korei MS2010 skoncili ...
v Severnej Korei MS2010 skoncili ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
w4444x napísal:http://www.vuvuzela-time.co.uk/pokerportal.sk
toto tu ešte chybalo
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Nic ste nenapisali na ten zapas Par-SVK.
Ja som osobne este nic horsie nevidel. Svokor (velky futbalovy fanusik)s ktorym som to pozeral zaspal v 55minute.
Cakal som ze Par bude lepsi ale nie o 3 triedy.
Ja som osobne este nic horsie nevidel. Svokor (velky futbalovy fanusik)s ktorym som to pozeral zaspal v 55minute.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Nic ste nenapisali na ten zapas Par-SVK.
ked som videl ze janko kozak v zaklade vedel som ze je zle. Weiss spanikaril a postavil tam klat numero uno v slovenskom futbale.
Ale zato durica sa mi celkom pozdaval jak tam daval tie vypady. Inak tak ako hovoris, bieda....
vo stvrtok posleme taliansko po ubersick vykone domov a weiss nam moze zase na kameru ponadavat aky sme buz****** vyje****
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
v tom zapase to boli hrozne vykony nasich hracov, niektore az amaterske...Durica robil vypady, ale boli uplne zbytocne..nikde to nedotiahol..a tym padom boli aj diery v obrane na lavej strane, ktore musel riesit Salata, najmenej skuseny hrac a najviac riesil v obrane, skrtel sa tiez mohol trosku vschopit a riadit to tam vzadu...o Hamsikovi ani nejdem hovorit..tolko ospevovany a nic nehra(malo, on by to tam mal riadit cele), o utoku sa neda povedat nic pekne, Sestak nic nespravil, je pomaly, hned ako dostal loptu to aj podrbal,ziadne individualne presadenie...Vittek podobne. Mlady Weiss sa snazil ale casto sa pusta do suboja s viacerymi hracmi zbytocne, ale aj preto lebo nemal komu prihrat, chybal tam Stoch a Holosko dopredu....nerad kritizujem nase muzstvo, ale tento vykon si nic ine nezasluzi len kritiku bohuzial...skoda toho...ale dalsia skusenost pre hracov, boli na MS...uz to sa cení:)
este som zabudol dodat, ze nasim najlepsim hracom bol Mucha:)))
este som zabudol dodat, ze nasim najlepsim hracom bol Mucha:)))
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
-som velky fanusik tohto muzstva,je perspektivne,mlade a mozu este nieco dokazat,zdalo sa,ze sme nasli aj trenera(uz tam asi lepsieho na slovensku nemame),avsak to co si dovolil po zapase je absolutny nonsens a mal by okamzite odstupit.
http://deniksport.blesk.cz/clanek/ms-ve ... ebani.html
http://deniksport.blesk.cz/clanek/ms-ve ... ebani.html
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ked sa tak vzijem do jeho situacie ani sa necudujem, ze to povedal,ale nemal by to nahlas hovorit,to by sa nemalo stat...ale, u slovakov je to dost caste,hlavne medii teraz myslim, ze hned sa chytaju neuspechu (po velkou uspechu-postupu na MS) a dodrbavaju...urcite je Weiss velmi sklamany a asi cakal mozno aj lepsie vykony, alebo ze to lepsie dopadne a je z toho znechuteny..aj z toho ze hned dodrbavaju novinari. no ale proste faktom bolo ze sme hrali zle proste,ale stava sa. Su tu vacsie tragedie..ako Francuzsko a podobne..my sa nemame az tak zaco hanbit. Ale skoda toho, lebo toto asi troska bere chut do coachingu a vlastne celej realizacie sa teamu
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.