Omaha Hi

Omaha HI, Omaha Hi/Lo, Stud a iné

Re: Omaha Hi

Odoslaťod josipjs 18 Mar 2010 17:08

vlade napísal:Zahrali by ste si Omaha Hi turnaj? Pripadne aj Omaha Hi/Lo.

Ak niekto chce hrat tak napiste ak nas bude aspon 5 tak vytvorim turnaj, tiez mozete napisat aj hernu a den v tyzdni + cas o kolkej by ste chceli hrat.

Z herni by najviac vyhovovali P****Stars, Full Tilt, Stan James alebo U***et, tam sa to da pomerne rychlo zariadit.

Buy in predpokladam 5$, to je tak akurat namiesto 3 piv :)

ja som len odpovedal na tento prispevok s orku 2008 :D ked som tu eset nechoil ak som voebd hral poker :D
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod popoBA 18 Mar 2010 17:11

aj ma volaco vtipne k tomu napadlo ale napisem to sem az v roku 2012 :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod josipjs 18 Mar 2010 18:28

popoba napísal:aj ma volaco vtipne k tomu napadlo ale napisem to sem az v roku 2012 :D

tesim sa :)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod popoBA 17 Máj 2010 05:39

nerozmyslali admini ze by do pokrovych partii bolo mozne pridavat aj omahu?ci bolo by to zlozite?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod jezman 17 Máj 2010 09:00

na starsoch by som si aj ja zahral omahu ale iba hi a bez rebuy a addonov
jezman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod wizdo 17 Máj 2010 11:17

jezman napísal:na starsoch by som si aj ja zahral omahu ale iba hi a bez rebuy a addonov

Výnimočne by som bol za 1R1A....Lebo pri tom ako PS nastaví počiatočný stack a blindlevely sa za hodinu nebude dať hrať... A okrem toho 1R1A je podľa mňa znesiteľné
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Ewe99 25 Okt 2010 09:18

zdravim...včera som si len tak z nudy dal min. vklad na cg PLO/6seater/ t.j. 4 dolare. max vklad 10 dolarov.Chodili mi dobre karty co malo za nasledok že o pár minút som mal okolo 15 dolarov. Ale prisiel tento hand. Ja UTG QsJsJd8d dal som raise 0.3 dostal som call od UTG +1 a SB. ostatny fold.
flop AsKs5d
ja bet 0.3
UTG+1 call
SB raise 0.9
ja call
UTG +1 call
turn 2d
zacal som rozmyšlať že to len checknem a potom budem callovat hocijaku stávku ale nakoniec som dal bet 1.0
UTG+1 call
SB all in 10.50
a čo teraz? po dlhom rozmýšlaní som dal call a aj ho vysvetlim... vložil som 4 dolare čo by znamenalo aj pri mojej prehre že nebudem v strate. a mal som strašne vela outs, mal som straight draw royal flush draw a dokonca 2x flush draw a to som proste nemohol zahodit. odhadoval som SB na set alebo rovnako draw ako ja...a UTG +1 napr. 2 páry čo je AK nakoniec ich aj mal
ja call
UTG+ 1 po dlhom váhaní call čiže all in 9.7
river krásny T d
vyhral som na diamond flush UTG+1 mal dva páry AcKd3c4c a SB len AhQh8s9
niečo okolo 35 dolarov a zrazu sa spustila vlna kritiky na mna že ako som to mohol dorovnať. Ja skor nechápem ako to mohol hrat SB.
Chcem počut váš názor ako by ste to zahrali vy a či bol ten moj call dobry... ja myslim že áno. diky
Ewe99

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Ewe99 28 Nov 2010 21:34

To tu nikto nehráva Omahu?
Ewe99

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod wizdo 28 Nov 2010 22:08

Ewe99 napísal:To tu nikto nehráva Omahu?

skonvertuj ruku nech sa to da citat do buducnosti...

k hre je to easy call, 2FD + GS + teoreticky ti aj J hrá...halvne v 3way pote s kopou dead money...

A nie, nikto tu nehra omahu...
wizdo

Odoslaťod wizdo 29 Nov 2010 09:39

Od HAMAN
Ahoj Wizdo,

....(vela textu)...

Mam zopar ruk na rozbor, ale neviem, ci by si mal cas a chut ich so mnou riesit a ak ako, akou formou.

Cauko,
taketo otazky pis pls do fora, nie cez sukromne spravy, johnmirrow a dalsi tiez vedia hrat omahu takze by ti poradili takisto.

Tak u mna asi takto.
Ja fullring omahu moc nemusim, podla mna je to cisty NIT chalenge.
k bodom:
1, http://www.propokertools.com tu si otestuj odds ktore mas, treba sa s tym pohrat asi ako SNG hraci s wizardom
2, neoplati sa hrat any4, ani omylom a uz duplom nie na fullringu, moje default VPIP na 6maxe byvalo kolom 16, ale aj s 25-30 sa da hrat(a to je 6max kde CO a BTN su hratelne skoro stale)
3, callovanie je zmes readu a sily tvojej handy, table imagu, pozicie atd, takze pls tu musis vediet kolko blufuje ako casto, na kolko % si vpredu

Handy pridaj do fora, mne do blogu alebo sem.
Blindy teraz PLO20, ale mam vela odohrateho na PLO50, cosi aj na PLO100 a malu vzorku PLO200, v byvalych tilt stavoch som bol aj na PLO400-PLO1000 takze par hands mam aj tam...
vsio best
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné varianty pokru (okrem texas holdem)

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!