18

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: 18

Odoslaťod alive 22 Máj 2011 19:41

hegides napísal:.myslim ze toto ta potesi, akurat vcera mal kamarat na FB tento status: ;)

"...no. tak mi z PS napísali, že zistili (keďže som im kvôli "large" cashoutu posielal OP), že som sa na PS registroval keď som mal menej ako 18 a že to je proti ich podmienkam... tragikomické na tom je, že ban mi dajú až keď poruším podmienky druhýkrát, mám iba čierny bod :D"

..je vsak aj mozne, ze kedze sa jedna o pravidelneho platinum star s nabehom na SN, tak mu moc ban ani nechcu davat a mozu mat rozny meter na roznych ludi.. :)

no ak mam pravdu tak ma to ani moc nepotesilo :D (ktovie preco) kazdopadne uz viem ze to budem riesit hned po 18 aby som zbytocne nezvysoval roll ktory ajtak neuvidim.. Inak na ps sa daju aj posielat peniaze medzi hracmi ze? myslim ze keby tie peniaze poslem niekomu inemu a ten by ich casholoutol. ci?
alive

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod hegides 22 Máj 2011 19:45

.jojo, kludne mi ich posli.. :lol2:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod pokpleja 22 Máj 2011 19:49

na to, aby si mohol posielat peniaze medzi hracmi potrebujes mat ucet overeny, tj uspesny vklad resp vyber
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Bartman 22 Máj 2011 20:01

hegides napísal:.myslim ze toto ta potesi, akurat vcera mal kamarat na FB tento status: ;)

"...no. tak mi z PS napísali, že zistili (keďže som im kvôli "large" cashoutu posielal OP), že som sa na PS registroval keď som mal menej ako 18 a že to je proti ich podmienkam... tragikomické na tom je, že ban mi dajú až keď poruším podmienky druhýkrát, mám iba čierny bod :D"

..je vsak aj mozne, ze kedze sa jedna o pravidelneho platinum star s nabehom na SN, tak mu moc ban ani nechcu davat a mozu mat rozny meter na roznych ludi.. :)

Nic lepsie sa ani pre teba potom nemohlo stat ;) Pretoze v pripade ze herna poskytne jednej osobe takuto ,,vyhodu", tak musi aj inej, bez ohladu na status a podobne :) To ti vyplyva uz len z ustavy ;) :D Znie to troska vazne, ale ak to takto beriem tak je to vazna tema :) Takze najlepsie by bolo ak by tvoj kamarat poskytol tuna dotycnemu email od PS kde takto postupovali a ma na nich aspon miniamlnu paku :)
A ja byt na tvojom mieste tak sa rozhodne snazim chytit vsetkeho :)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod Bartman 22 Máj 2011 20:02

pokpleja napísal:na to, aby si mohol posielat peniaze medzi hracmi potrebujes mat ucet overeny, tj uspesny vklad resp vyber

To nieje pravda, ja som na PS nidky nevkladal a vybral som az predvcerom a tranfery medzi hracmi mi sli a casto som ich vyuzival ;)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod haman 22 Máj 2011 20:22

argument, ze som sa preklepol v datume narodenia v jednom cisle nestaci?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod popoBA 22 Máj 2011 20:28

asi by aj stacil keby si uviedol ze mas 35 namiesto 36 ale ked je tymto datumom podmienen legalnost vstupu na stranku tak asi tazko...
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Máj 2011 20:30

Tento thread by ti mozno mohol pomoct ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod alive 22 Máj 2011 20:36

matiapag napísal:Tento thread by ti mozno mohol pomoct ;)

big thanks, idem to precitat.. Ale co zatial citam tu tak je to dost suck no... chcel som clearovat aj ten 600usd vsupny bonus ale uz sa aj bojim neskor vobec vkladat
alive

Odoslaťod alive 23 Máj 2011 14:36

tak zatial co som sa dozvedel tak najlepsie by bolo sa normalne ospravedlnit a dufat ze ma nechaju hrat... Len je to asi dost otom ze aky supporter to bude riešit... :wall: :wall:
alive

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!