Ako na cash game

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Ako na cash game

Odoslaťod dzejkej 28 Jún 2011 10:54

michael163 napísal:alebo si moron

michael163 napísal:no offense ofc

Panko je diplomat :-D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod michael163 28 Jún 2011 23:05

po novom sa snazim vyjadrit svoj nazor vecne neutralne a hlavne friendly takze ocenujem ze si si vsimol :D

takze priznavas ze prehravas obrovske poty right? pls postni handy v ktorych prehras 1000bb poty a pod a skusime sa na to pozret lebo je dost mozne ze budes mat leak v deepstack hre.... alebo to je ozaj cele fakt rigged a no money in poker...
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Chlpo1989 29 Jún 2011 06:12

michael163 napísal:pls postni handy v ktorych prehras 1000bb poty a pod a skusime sa na to pozret lebo je dost mozne ze budes mat leak v deepstack hre

MadRay33 napísal:Rady si nechajte, zahrane to bolo proste dobre

On urcite nema leaky a nerobi chyby, lebo to bolo proste zahrane dobre :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod MadRay33 29 Jún 2011 10:24

Chlpo1989 napísal:
michael163 napísal:pls postni handy v ktorych prehras 1000bb poty a pod a skusime sa na to pozret lebo je dost mozne ze budes mat leak v deepstack hre

MadRay33 napísal:Rady si nechajte, zahrane to bolo proste dobre

On urcite nema leaky a nerobi chyby, lebo to bolo proste zahrane dobre :)

Ze ty robis novinara pre Novy cas? .. takto krasne vytrhnutu vetu z kontextu dokazu spravit len oni .. :Bravo:

Michael dakujem za snahu ale preslo ma to po tych prispevkoch .. Budem sa drzat hesla ako vzdy,, porad si sam ,, .. ale dikes.. :fish:
MadRay33

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod Zeltzn 29 Jún 2011 11:48

Budem sa drzat hesla ako vzdy,, porad si sam ,, .. ale dikes..

chalani sa ti snažia pomôcť, tak by si si mal nechať poradiť a vážiť si to. ak nehľadáš pomoc, tak na ktorú .>,* si založil túto tému? či iba tak si sa prišiel vyplakať?
Obrázok používateľa
Zeltzn

Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod MadRay33 29 Jún 2011 13:29

Zeltzn napísal:
Budem sa drzat hesla ako vzdy,, porad si sam ,, .. ale dikes..

chalani sa ti snažia pomôcť, tak by si si mal nechať poradiť a vážiť si to. ak nehľadáš pomoc, tak na ktorú .>,* si založil túto tému? či iba tak si sa prišiel vyplakať?

Neviem, mas nieco so zrakom ako ten nad tebou ked vytrhavas z viet len to co sa ti hodi ci si nemal co napisat? ... Napisal som ze ma to uz po tych prispevkoch preslo. Hrate sa tu na mudrych ako keby ste vsetci padli uceni z neba. Slusne som sa mu podakoval za snahu a tym koncim tuto temu ..
MadRay33

Odoslaťod Chlpo1989 29 Jún 2011 15:15

jj, ja som dlho pracoval pre novy cas, tak mi to ostalo :)
Aku radu chces pocut? Citis sa bezpecne hrat 4BI deep proti unknown hracom? Nikto na svete nemoze hrat dobre takto deep proti moronom na NL10 :)
Imo je to len tvoja blbost, ze s takym stackom sedis za stolom. Staci stol opustit a znovu sa prihlasit.
To je moja rada (ktora kazdeho normalneho cloveka napadne, no offense :) ) Ale to uz citujem v podstete Michaela.

:gl: na stoloch
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod MadRay33 29 Jún 2011 21:58

Vidis.. keby si to napisal hned takto nemuselo ma to napadnut vcera v noci sameho :D .. To vyzera ako rozumny recept .thx.. :crazy:
MadRay33

Odoslaťod sudden 29 Jún 2011 22:27

MadRay33 napísal:Vidis.. keby si to napisal hned takto nemuselo ma to napadnut vcera v noci sameho :D .. To vyzera ako rozumny recept .thx.. :crazy:

vidis to, ty dostanes takyto osvieteny napad a den na to ti cely Full Tilt padne, tomu sa len hovori bad beat
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod MadRay33 30 Jún 2011 10:22

sudden napísal:
MadRay33 napísal:Vidis.. keby si to napisal hned takto nemuselo ma to napadnut vcera v noci sameho :D .. To vyzera ako rozumny recept .thx.. :crazy:

vidis to, ty dostanes takyto osvieteny napad a den na to ti cely Full Tilt padne, tomu sa len hovori bad beat

Este ze ma osvietilo skor a nechal som im tam len necelych 200 babiek ... 8-)
MadRay33

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!