ako sa dalej pohnut? zlepsit?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Odoslaťod tester666666 24 Apr 2008 12:49

sledovanim tychto diskusii a portalu som nadobudol pocit, ze je tu
viacero uspesnych hracov pokru, ktori nieco aj zarobia. tak snad sa
podelia so skusenostami.

ja som stale len zaciatocnik. sice hravam takmer rok, ale vzdy za
1-3 dni 1-2 sng za par eur. na zabitie nudy. a tam sa toho moc namutit neda. stale
sa pohybujem okolo nizkeho zisku +- par eur.

mozno je to blba otazka, ale ako sa dostat dlhsie do pozitivnejsich
cisel a hlavne vacsich? ako hravate vy? nejde mi teraz o herne strategie
a umenie pokru a stastia, ale sposob ako hravate. kolko hod/den, kolko
stolov, ake limity nechcem sa tym zivit ale napr. zarobit si aspon sem-tam
na nejaku lepsiu kvalifikaciu a nejaky zivy turnaj.

ja som rozmyslal nad depositom cca 1000 Sk v dalich 3-4 herniach a
zahrat denne "premier" cca 1-2 hodky nejake cash a viac stolov naraz.
+ nejake sng, a vacsie turnaje a kvalifikacie ked sa nieco podari vyhrat.
je to blby napad? :)

dik za kazdu odpoved.
tester666666

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Dufam ze ti nemusim dat dva krat tu istu odpoved :-)))

Odoslaťod hulmazas2 24 Apr 2008 12:57

Podla mna si treba stanovit nejake priority. Chcem hrat cash, alebo MTT, alebo oboje???
Ja isto nie som ten, co by ti mal v tomto radit, ale je jasne, ze ked si zahras 2 SnG denne, tak sa tym zivit nebudes :-). Ak rozmyslas o bankrolle 1000Sk, co je asi 50USD, tak vzhladom na bankroll management by si MTT s viac ako 1USD buy in nemal hravat.

Ak chces hrat cash tak max NL10. Ale uz sa tu toho popisalo...chod proste na tie stranky, kde ti daju zadara 50USD a uz sa hned hra lahsie:-)
No a nakoniec...chce to hlavne trpezlivost.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Re: ako sa dalej pohnut? zlepsit?

Odoslaťod chris_ambri 24 Apr 2008 13:11

Z nízkych limitov sa dá prehopnúť do vyšších úspešne len vydretými hodinami (vela hodín, dní, niekedy mesiacov) a najlepšie to ide cash-ovkami ak si chceš zarobiť na MTT alebo iné vecičky : ))) Tam zistíš aká je tvoja psychika, herný štýl, ako sa vieš prispôsobiť, aké šťastie máš, ale hlavne zistíš čo je výhodné hrať na akých limitoch. Stúpajúcimi blind-ami stúpa aj kvalita a rôzne štýli hráčov ale do tých 0,5/1 to je také všelijaké no čo somsa ja stretol doteraz. To neznamená že ma na vyšších nedokáže niekto prekvapiť dákou nezmyselnou hrou niekto, ale to málinko už. TAkže tester, treba hrať a hrať a hrať a ono sa to vyrysuje samé či ti to pôjde alebo nie.
chris_ambri

Založený: Jan 2007

Odoslaťod Spasskij 24 Apr 2008 14:15

Hmmm ja ti vela rad nedam...Do pokru som nevlozil jedinu korunu a uz v istej nemenovanej herni tocim zelene bankovky a to poker tak aktivnejsie hram cca 2 mesiace....Chce to cas a trpezlivost... Ja hravam minimalne 5 SNG denne + nejaky ten MTT...Cash moc nehravam,, lebo vzdy tam narazim na nejakeho stastneho haluzaka co mi dorovna AK s 68 a na flop mu pride 883 alebo tak nejak...
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod algec111 24 Apr 2008 14:34

Já naopak hraju většinou cash NL25.Na více full stolech opatrněji, a na 5max stolech looseagresivně.Většinou mi to v poslední době vychází.Za duben cca100€ zisk.Ale to hraju málo, nemůžu furt sedět u PC.Ale obecně bych ti doporučil cash NL10, něco vydělat a máš li čas jít na SNG, nebo MTT.S hodinou denně nemůžeš jít ani na rozumný SNG.Před rokem jsem myslel, že nikdy nebudu hrát cash, teď vím, že je to spíše moje priorita.V pokru se budeš rozvíjet a sám si najdeš svůj styl.
algec111

Založený: Júl 2007

hlavne

Odoslaťod fidelko 24 Apr 2008 17:30

nevkladaj vlastne peniaze*STOP*
na cash a SNG ti daju tych spominanych 50usd na viacerych strankach a MTT hraj az ked si stabilne schopny vyhravat peniaze vo freeroloch
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod trikoza 25 Apr 2008 11:50

co si budeme nahovarat, ak chces mat aj nejaky profit, treba hlavne hladat blaznov a slabych hracov - ak budes hravat so solidnymi hracmi na tvojej, ci dokonca lepsej urovni, ocakavat nejaky zisk nemozes

to znamena hrat v herni kde to skillom prilis neovplyva, hladat blaznive / loose stoly, oznacovat si fishky, blaznov a ludi co to nevedia hrat... casto je napriklad dolezity aj cas kedy hravas, treba si ocekovat kedy chodia hravat prilezitostny, pripadne opity hraci :)... toto vsetko sa samozrejme tyka cash game

ak chces konkretny priklad, mozes si precitat moj blog ako som zacinal... momentalne hravam stale na pacificu - NL50 shorthanded, 4 stoly naraz, tak 1-2 hodiny denne, cez vikendy viac... hrat iba dobre ruky, dbat na position, byt agresivny na position, cakat hlavne na sety/farby/postupky... v poslednej dobe sa mi neskutocne dari s 8 10 - postupka na nu dojde casto a casto si super tuto moznost nepripusta... dolezity je vyber stolov - oznacujem si blbocov a chodim na stoly kde je par bigstackov a par midstackov (lepsi hraci hravaju zvacsa vzdy s full buyin)... prachy z toho nie su uzasne, ale som rozhodne spokojny

samozrejme popri tom je dolezite zlepsovat svoju hru, rozoberat si svoje klucove hry a sledovat nove videa na nete...

drzim palce
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: ako sa dalej pohnut? zlepsit?

Odoslaťod trikoza 25 Apr 2008 11:55

jo a hlavne - trpezlivost, disciplina, vediet foldnut... psychika je strasne dolezita... no ale samozrejme nesmiem zabudnut na *DRINK**DRINK*
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: Re: ako sa dalej pohnut? zlepsit?

Odoslaťod algec111 25 Apr 2008 12:00

Tak tady bych si já dovolil nesouhlasit.Jako loose agresivní hráč když si dám lahvinku, tak je stack v prdeli.Nejvíc jsem vždy prohrál coby hrdina pod vlivem chardonay.:-!:-!:-!
algec111

Založený: Júl 2007

Re: Re: ako sa dalej pohnut? zlepsit?

Odoslaťod keso26 25 Apr 2008 12:02

no pekne si to napisal, najhorsie ale je, ked tyto "borci" chytia neuveritelnu snuru a Ty sa nesatcis divit ako proti tym fishkam prehravas jeden pot za druhym, ked im "ide karta" a na tie svoje smeti im pride aj nemozne, najcastejsie, ked na river maju max. 3 outs :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!