B**n real money !!!

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

B**n real money !!!

Odoslaťod fiavka 04 Júl 2012 05:44

Prosím Vás skončil som na 1000 Freeroll turrnaji 3 a vyhral som určitu sumu penazí ale konto sa mi nezvyšilo chu asi o domna niejaky jeden pokrovy bod pre neviem aku vyplatu asi tú z turnaja prsím ak viete o niecom takom dajte mi info ...
fiavka

Založený: Jún 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: B**n real money !!!

Odoslaťod vlade 04 Júl 2012 10:13

Pokrovy bod ziskas az ked hras hru o realne peniaze, cize aby si ho ziskal, musis do herne vlozit peniaze a s nimi potom odohrat nejaky turnaj alebo cash game.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: B**n real money !!!

Odoslaťod Stanley VII 04 Júl 2012 10:20

Info skopírované zo stránky bwinu:

Každý z našich Freerolls, ktoré bežia dvakrát denne, disponuje výherným bankom 1000 $ vo forme bonusových peňazí a turnajových vstupeniek, napr. na našu obľúbenú turnajovú sériu Lucky Dollar. Na získanie výhry potrebujete jednoducho nazbierať jeden pokerový bod hrou o reálne peniaze.

Do hry sa zapojíte takto:

-Hrajte denne zdarma o 17:00 (GMT+1) a 22:30 (GMT+1).
-Dostaňte sa medzi 400 najlepších a zaistite si svoj podiel na banku 1000 $.
-Nazbierajte 1 pokerový bod a získajte výhru.

Hrať si asi hral, v top 400 si skončil, takže už treba nazbierať len jeden Poker Point aby ti výhru aj pripísali. Tie body sa na bwine dostávajú za hru o reálne peniaze. Za $1 rake na cash games alebo turnajoch dostaneš na bwine 3.6 bodu.

To znamená, že musíš nahrať rake aspoň 1/3.6=$0.28 . Ak si počul slovo rake prvýkrát, sú to poplatky, ktoré si berie herňa. Ak v herni zatiaľ nemáš žiadne peniaze, tak nemáš takúto rake ako urobiť a nemáš teda ani ako získať body. Budeš teda musieť urobiť vklad a zahrať si napríklad nejaký turnaj, kde bude rake aspoň $0.28. Rake na turnajoch je obvykle 10%, takže všetky turnaje s buy-inom nad $3 budú stačiť na zisk toho 1 pokrového bodu a pripísanie tvojej výhry z freerollu. Alebo si môžeš zahrať 3x turnaj s buy-inom $1.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!