Ahojte
hral som na B**n turnaj $1000 championChip turbo qualifier rebuy. Skončil som na 5. mieste a vyhral som $190 + $10 ticket ($200)
Môžete mi to ako začiatočníkovy vysvetliť, čo som to vlastne vyhral. Ja som myslel že tých 190 dolarov je riadna výhra, ktorá sa mi pripíše na konto plus nejaky 10 dolarový ticket na turnaj. No ale žiadne peniaze sa mi na účet nepripísali.
Vopred ďakujem za vysvetlenie
Peter
B**n výhra
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: B**n výhra
Vyhral si vstupenku na turnaj v hodnote 200$, ten turnaj sa asi vola championChip, ked si pozries zoznam turnajov, tak by si mal mat pri tom turnaji na ktory je vstupenka platna take (myslim ze zlte) zvyraznenie, to znamena ze na ten turnaj uz neplatis vstupne, ale sa registrujes prave touto vstupenkou ktoru si vyhral.
Myslim ale ze ten ticket nemusis pouzit prave na ten turnaj na ktory to bola kvalifikacia, ale na hociktory turnaj ktory ma buy-in 200$ (190+10). Vstupenka sa v herni B**n neda premenit na peniaze.
Ak nieco nie je jasne kludne sa spytaj, pokusim sa vysvetlit.
Myslim ale ze ten ticket nemusis pouzit prave na ten turnaj na ktory to bola kvalifikacia, ale na hociktory turnaj ktory ma buy-in 200$ (190+10). Vstupenka sa v herni B**n neda premenit na peniaze.
Ak nieco nie je jasne kludne sa spytaj, pokusim sa vysvetlit.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Myslím, že ten symbol je taký zelený "dolár", obdĺžnik pred menami turnajov, ak si dobre pamätám na moje vstupenky a nič sa nemenilo
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ďakujem za odpovede. Už som zistil, že je to vstupenka na turnaj Championchip $150 000 , ktorý býva každú nedelu o 18.00. Pred turnajom mám zelenú bankovku. Tak to vyskúšam v nedelu, možno sa niečo podarí Ešte raz ďakujem za vysvetlenie
- petko717
- Založený: Nov 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.