Baliček na EPT
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Baliček na EPT
Ja by som sa chcel spytat aky je postup pri vyhre balicku na podujatie serie EPT ktore sa vyhralo v herni P****Stars.Dakujem za odpovede
- eclipse8
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Baliček na EPT
Od herne dostanes nejake peniaze na ucet (okolo 1000$), tie byvaju urcene na dopravu do miesta konania EPT.
Dalej ti poslu instrukcie emailom, v podstate to funguje tak, ze v den turnaja prides k stanku P****Stars, identifikujes sa preukazom, oni ta zapisu a hras. Tak isto to funguje v hoteli v ktorom ti vybavia ubytovanie.
Ak ta zaujima nieco konkretne tak napis, ak budem vediet tak ti poviem, pripadne niekto kto uz cez PS nejaku kvaldu na live turnaj vyhral.
Dalej ti poslu instrukcie emailom, v podstate to funguje tak, ze v den turnaja prides k stanku P****Stars, identifikujes sa preukazom, oni ta zapisu a hras. Tak isto to funguje v hoteli v ktorom ti vybavia ubytovanie.
Ak ta zaujima nieco konkretne tak napis, ak budem vediet tak ti poviem, pripadne niekto kto uz cez PS nejaku kvaldu na live turnaj vyhral.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dakujem velmi pekne za odpoved.mam este jeden dotaz alebo informaciu.ako je to s tym ked sa nemozem zucastnit takeho to turnaja s tym mojim balickom.da sa nejako predat alebo mi to prepadne popripade aky je potom postup
- eclipse8
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Cau, gratz k baliku. Nie je mozne ho predat/zmenit, tiez som skusal.
Inak dost nepochopitelne ze si hral kvaldu do turnaja ktoreho sa nemozes zucastnit. Avsak ak ti nejde v ten termin o zivot rozhodne by som na tvojom mieste siel, stoji to za to
Inak dost nepochopitelne ze si hral kvaldu do turnaja ktoreho sa nemozes zucastnit. Avsak ak ti nejde v ten termin o zivot rozhodne by som na tvojom mieste siel, stoji to za to
- zavinac
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.