Bankroll - management
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Bankroll - management
Zdravím,
Chcel by som poradiť ako správne budovať bankroll...pri mojom základe 1000€ a aké turnaje s max. buy-inom mi odporúčate..
(ide o živú hru)
Ďakujem!
D21.
Chcel by som poradiť ako správne budovať bankroll...pri mojom základe 1000€ a aké turnaje s max. buy-inom mi odporúčate..
(ide o živú hru)
Ďakujem!
D21.
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Re: Bankroll - management
dost zalezi kolko ludi tie turnaje zhruba hrava
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ide o turnaje 100.hráčov a viac
- D21
10 - 40 BI turnaje aj to je uz dost vela pri 1000eurovom zaklade. Dost zalezi este aj od toho ako agresivne hravas a pod. Samozrejme to vsetko pri predpoklade, ze poker uz vies ako tak hrat. Pri turnajoch nad 100 hracov uz ale mozes zazit slusny donswing
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Zo začiatku hrávam tight a študujem hráčov..v neskorších leveloch prispôsobujem svoju hru ku konkrétnym hráčom..
Dik za radu...ostanem teda pri nízkých B.In..s max. 5% bankrollu.
Dik za radu...ostanem teda pri nízkých B.In..s max. 5% bankrollu.
- D21
100 hracov a viac? ... ak je 1000e cely tvoj bankroll tak by som urcite nad 10e/turnaj nesiel...
edit: hmm "zivu hru" som si nevsimol ... tak by som to znizil o polovicu resp 20e turnaje max
edit: hmm "zivu hru" som si nevsimol ... tak by som to znizil o polovicu resp 20e turnaje max
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
ja by som nevidel vobec problem ani v 30-40e freez turnajoch pokial mas uz nejaky skill a nesi uplna random fish.ja som si taketo daval aj uplne bez BR a nebol problem
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ja by som nevidel vobec problem ani v 30-40e freez turnajoch pokial mas uz nejaky skill a nesi uplna random fish.ja som si taketo daval aj uplne bez BR a nebol problem
a jaky sample jsi odehral ? asi ne moc velky, jelikoz te asi nestihla "vypleskat" variance, ze?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
neviem presne,odhadom tak 250-300 turnajov live
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ja by som nevidel vobec problem ani v 30-40e freez turnajoch pokial mas uz nejaky skill a nesi uplna random fish.ja som si taketo daval aj uplne bez BR a nebol problem
vieš, záleží ako človek ku pokru pristupuje..či to hrá pre zábavu, alebo pre peniaze..
bankroll by mal byť práve od doho aby sa hráč nedostaval do mínusu..a kontroloval si pomer B-In/ITM
za ten rok čo to hrám som sa do minúsu nedostal..
- D21
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.