Cash Game
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Cash Game
Zdravím,
som tu na fóre nový aj keď stránku pokerportal.sk navštevujem už trochu dlhšie. Poker hrám na PS od začiatku februára. Pozrel som si pár videí prečítal nejaké články na nete a tak, naučil som sa to ako tak hrať, takže by som sa nazval takým pokročilým začiatočníkom. Na PS som začal robiť tie kvízy v pokerschool a po 10€ vklade a tých 5tich 3,50$ sit n go som mal na PS cca 40$ potom som začal hrať cash game NL2. Prišiel upswing po ktorom som mal tak okolo 100$. To mohlo byť nejak koncom februára. Potom prišiel veľmi dlhý downswing a padol som naspäť na 35$. Na Veľkú noc sa mi začalo dariť jeden deň a na NL5 som vyhral okolo 30$ . Na druhý deň som pustil tak 10$. Ešte pred Veľkou nocou som tam vložil ďalších 15€. A odvtedy je to tak každý deň. Jeden deň sa mi darí vyhrávam potom príde druhý deň a prídu také badbeaty kde som bezmocný napríklad: na turne chytím nuts straight, raisnem 1/2 potu druhý ma dá all in s 2mi pármi dorovnám ho a na river mu príde full house. Keby som takýto bedbeat chytil 2-3 tak by som to ešte nejak prekonal ale keď ich príde v sérií 10, tak ma to vytočí a som na tilte. Potom to síce vypnem, ale som tam kde predtým čiže jak keby som ani nehral. Viem, že moja hra nie je 100% a že robím veľa chýb, ale snažím sa pri ďalších podobných situáciách nerobiť tie isté chyby. Poker hrám každý deň, aj keď niekedy odohrám len 100rúk ale niekedy je to vyše 1000, som na pokri závislý . Hrám maximálne na 4 stoloch. Chcelo by to väčší monitor , a nestíham naraz sledovať nejak viacej stolov lebo tým sa moja hra už potom dosť zhoršuje. A nepoužívam zatiaľ ani žiadne štatistiky hráčov.
Neviem jak by sa to celé dalo zlepšiť, ale chcel by som sa v pokri zlepšiť a preto vás prosím o vaše rady, čo by sa dalo vylepšiť resp. zmeniť.
som tu na fóre nový aj keď stránku pokerportal.sk navštevujem už trochu dlhšie. Poker hrám na PS od začiatku februára. Pozrel som si pár videí prečítal nejaké články na nete a tak, naučil som sa to ako tak hrať, takže by som sa nazval takým pokročilým začiatočníkom. Na PS som začal robiť tie kvízy v pokerschool a po 10€ vklade a tých 5tich 3,50$ sit n go som mal na PS cca 40$ potom som začal hrať cash game NL2. Prišiel upswing po ktorom som mal tak okolo 100$. To mohlo byť nejak koncom februára. Potom prišiel veľmi dlhý downswing a padol som naspäť na 35$. Na Veľkú noc sa mi začalo dariť jeden deň a na NL5 som vyhral okolo 30$ . Na druhý deň som pustil tak 10$. Ešte pred Veľkou nocou som tam vložil ďalších 15€. A odvtedy je to tak každý deň. Jeden deň sa mi darí vyhrávam potom príde druhý deň a prídu také badbeaty kde som bezmocný napríklad: na turne chytím nuts straight, raisnem 1/2 potu druhý ma dá all in s 2mi pármi dorovnám ho a na river mu príde full house. Keby som takýto bedbeat chytil 2-3 tak by som to ešte nejak prekonal ale keď ich príde v sérií 10, tak ma to vytočí a som na tilte. Potom to síce vypnem, ale som tam kde predtým čiže jak keby som ani nehral. Viem, že moja hra nie je 100% a že robím veľa chýb, ale snažím sa pri ďalších podobných situáciách nerobiť tie isté chyby. Poker hrám každý deň, aj keď niekedy odohrám len 100rúk ale niekedy je to vyše 1000, som na pokri závislý . Hrám maximálne na 4 stoloch. Chcelo by to väčší monitor , a nestíham naraz sledovať nejak viacej stolov lebo tým sa moja hra už potom dosť zhoršuje. A nepoužívam zatiaľ ani žiadne štatistiky hráčov.
Neviem jak by sa to celé dalo zlepšiť, ale chcel by som sa v pokri zlepšiť a preto vás prosím o vaše rady, čo by sa dalo vylepšiť resp. zmeniť.
- cHRiSo4
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Re: Cash Game
Vitaj, v prvom rade treba zacat citat clanky o CG. Prejst si zaklady a naozaj si povedat, ci rozumies pokrovej matike (bez toho sa naozaj neda). Dalsou vecou by mohlo byt postovanie tvojich ruk na forum, kde ti skusenejsi vedia povedat, kde a preco robis zle.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
No tie som už tuším čítal ale prejdem ich ešte raz a skúsim aj to postovanie teda. Díki
- cHRiSo4
Ktore tie? Nemyslim len tie, co su tu na portali. Vseobecne nejaku zahranicnu knihu o cash game (napr. easy game (ak pohladas, tak ju tu najdes prelozenu ))
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
jj tú som čital
- cHRiSo4
tak tam som nemohol nič robiť .. by som bol asi sprostý zahodiť na turne najlepšiu možnú ruku aj keď viem, že by mohol mať na riveri full house.. to keď sa to stane raz-dvakrát za sebou tak nič nepoviem stáva sa .. ale takýchto badbeatov keď príde za 50 rúk 10 tak ma to moc nepoteší a stáva sa to pravidelne
- cHRiSo4
pocul som, ze teraz nova taktika na high stakes stoloch je zahadzovat nuts, ak to nie je river nuts, lebo ved co ak nahodou...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
uninstall preflop
Ok, teraz vážne. Študuj, čítaj, založ si blog, postuj ruky (ako ti radil Chlpo), hraj čo najviac, nech naberieš nejaké skúsenosti a pochopíš základným konceptom. GL
Ok, teraz vážne. Študuj, čítaj, založ si blog, postuj ruky (ako ti radil Chlpo), hraj čo najviac, nech naberieš nejaké skúsenosti a pochopíš základným konceptom. GL
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
cHRiSo4 napísal:to keď sa to stane raz-dvakrát za sebou tak nič nepoviem stáva sa .. ale takýchto badbeatov keď príde za 50 rúk 10 tak ma to moc nepoteší a stáva sa to pravidelne
tucniak sa ti snazil naznacit ze je nepravdepodobne aby si na 1k rukach chytil tolko suckoutov
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.